Fredag 8. september kommer det to nye filmer på plakaten som det er vel verdt å få med seg. 

Kinosjef Elen Lauvhjell gir oss også denne weekenden en oversikt på hva som kommer av filmer.

Tom Cruise er tilbake om sjarmerende helt i «American made».

American Made (Kommer 8. sept)

American Made hadde norgespremiere i slutten av august. Vi merker at Tom Cruise har skrudd på heltesjarmen i velkjent stil, og det historiske og politiske bakteppet er ikke ti å ta feil av. Dette er kanskje akkurat den filmen du trenger når du vil koble av med en spennende krim. Her får du Tom Cruise i en narkotikathriller basert på virkelige hendelser. En pilot blir ansatt av CIA for å smugle narkotika i Sør-Amerika på 80-tallet.
Am. Thriller/Krim. 9 år. Spilles: Fre, lør, søn, man, tirs, tors.

 

Om du ikke var redd for klovner fra før…

IT (norgespremiere 8. sept)

Det trofaste skrekkfilmpublikummet vårt må nå kjenne sin besøkelsestid, for 8. september er det norgespremiere på en film for skrekkfilmkjennere. IT  handler om syv barn, kjent som «The losers club» som kommer ansikt til ansikts med livets problemer i en liten by i Maine. De sliter både med mobbere, og et monster i klovneskikkelse om kalles Pennywise…
Am. Skrekkfilm med Bill Skarsgård, Finn Wolfhard og Nicholas Hamilton. 15 år. Spilles: Fre, lør, søn, man, tirs, ons, tors.

 

Biler 3 (norgespremiere  1. sept)

Litt mer barnevennlig er det at Biler 3 spilles hele helgen. I kveld (fredag) i 3D – lørdag og søndag i 2D. Denne bilfilmen er det mange som har ventet  på, og jeg tror ikke de kommer til å bli skuffet. Her er det bare å feste setebeltet, og gjøre seg klare for høy fart og masse action i det vi returnerer til Biler-universet – ulikt noe du tidligere har sett! I denne fartsfylte filmen ser vi en ny bølge av neste generasjons high tech racerbiler innta Piston Cup. Ledet av en sleip utfordrer dyttes legendariske Lynet stadig lenger bakover i feltet. Blir det come back for Lynet McQueen?
Am. Familiefilm. Tillatt for alle. Også visninger i 3D. Varer 1t48min.  Vises fredag, lørdag og søndag.

Tulip Fever (norgespremiere 1. sept)

Tulip Fever er et evig romantisk kjærlighetsdrama med Alicia Vikander, Christoph Waltz og Judi Dench i et storslått kostymedrama, basert på Deborah Moggachs roman med samme navn. Her kombineres romantikk og løssluppen komikk med det historisk spennende tulipankrakket i Nederland på 1600-tallet. For ikke å nevne “dampende het sex, smarte replikkvekslinger og herlig drøy drikkehumor” (Filmpolitiet, NRK p3).

Handlingen utspiller seg i Amsterdam på 1600-tallet. Den rike og aldrende kjøpmannen Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz) hyrer en ung maler til å male et portrett av seg og sin unge, vakre kone Sophia (Alicia Vikander). Sophia og kunstneren faller fullstendig for hverandre mens hun sitter modell for ham. De innleder et hemmelig forhold og mens tulipanfeberen er på sitt høyeste, iverksetter de to elskende en risikabel og livsfarlig plan for å sikre en fremtid sammen.
Am. Drama. 12 år. Vises onsdag 13. september.
MERK: Dette er en Kinoklubbfilm som gir 50% rabatt til medlemmer. Les mer om Kinoklubben og meld deg inn på www.kinoklubb.no

 

…og lurer du på hva som kommer videre utover i september er det bare å følge med på www.risorkino.no for utfyllende informasjon og kjøp av eBillett.

Følg oss også på facebook: https://www.facebook.com/Risorkino/

161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
det-lille-hotel-booking
annonse_Lindal

SBS-2016-Lommepengekortet-600x600

hjembu-hytter
rta glass ny
spnh-profilann
elektro
atletixny