I morgen er det audition for Risør Ungdomsteater sin oppsetning av «Hairspray». Ole Sigmundstad håper mange stiller opp på teaterhuset.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Har du en ungdom i hus med klare talenter for det teateralske? Eller går du selv på ungdomskolen eller videregående skole og vil være med på noe moro? Da bør du stille på teaterhuset (gamle Skansen) i morgen.

– Vi gleder oss til å møte ungdommene, og er veldig opptatt av at de som kommer skal få en god opplevelse, forteller Ola Sigmundstad ved Risør Ungdomsteater.

 

Les også:

Nå skal ungdomsteateret tilbake til 60-tallet

Spent på frammøte

Det var spontan jubel da neste års oppsetning ble offentliggjort. Nå er Sigmundstad spent på hvor mange som kommer på audition.

– Det er jo alltid slik at en god del av de som har vært med tidligere har lyst til å være med på neste forestilling også. I tillegg er det alltid noen som går ut. Andre igjen har ventet på å bli gammel nok til å være med.

Ola Sigmundstad har selv hørt via andre at det kommer ungdommer i morgen, men vet ikke noe om hvor mange.

– Til en slik oppsetning er vi avhengig at det kommer en del. Dukker det opp ti stykker, må vi finne på noe annet. Så dette er like spennende hvert år. Men, jeg har god tro på at det kommer nok til at vi kan få satt opp «Hairspray» som planlagt.

Begynner klokken 17

Onsdag klokken er det magiske tidspunktet. Vanligvis pleier de som har et sterkt ønske om å være med å stille ganske presis.

– Stort sett kommer folk da, men vi regner med å bruke et par timer utover ettermiddag og kvelden. Og om det skulle være noen som tenker at dette er litt skummelt, så er det ikke det. Dessuten gjør vi det vi kan for å få de nye ungdommene raskt inn i miljøet. Det er viktig både for de nye og hele gruppa. Så nå håper jeg det kommer mange i morgen, avslutter Ola Sigmundstad.

161015_215x215_irisor_hrbildeler
hjembu-hytter
det-lille-hotel-booking
rta glass ny
risor-baatsenter-forslag

SBS-2016-Lommepengekortet-600x600

annonse_Lindal
atletixny
elektro
spnh-profilann