I midten av juni debuterte Vetle Sigmundstad med singelen «Needle». Nå er sang nummer to ute, og er allerede streamet over 1000 ganger.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Junkyard.no

15. september kom «Pain», hvor han har med Leslie Carron på sang. Den nye låta har fått en enda bedre start enn den forrige.

– Jeg hadde virkelig ikke forventet å passere 1000 streams i løpet av fire dager. Min forrige sang brukte en uke på det samme, og jeg hadde ikke regnet med at «Pain» skulle gå raskere enn det, sier risørgutten Vetle Sigumunstad.

Her kan du høre «Pain» på Spotify om du bruker den strømmetjenesten

Hjelp fra Canada

Vetle går under kunstnernavnet «Goneo», og er for tiden student på Dahlske i Grimstad. Da skulle man kanskje tro han kunne plukket sangere fra skolen til det nye prosjektet. I stedet ble det hjelp fra Canada.

– Leslie Carron er ei dame fra canada som jeg fant på en side der vokalister legger ut stemmene sine så produsenter og andre kan høre og eventuelt lage et samarbeid. Jeg lagde teksten og melodien til sangen klar og sendte det til henne. To dager etter var vokalen ferdig spilt inn og klar til å «flettes» inn i «Pain».

Selv forklarer han opphavet til sangen på denne måten:

– Denne sangen ble laget i det som på fagspråket kalles «flow», eller «flyt» på norsk. Det kan forklares ved at du blir helt låst på det du driver med og ofte presterer bedre og mer effektivt enn vanlig. Selve hovedideen til sangen ble ferdig på mellom en og to timer. Så var det bare å jobbe litt videre på skissen jeg hadde laget når jeg var i «flyten» og skaffe vokal. Etter to uker med finpussing var den klar.

Les også:

Vetle ute med sin første singel på Spotify

Nærmer seg 50 000

I mellomtiden har «Needle» fortsatt å bli strømmet fra Spotify, til Vetle Sigmundstads store glede.

– Den er blitt utrolig godt tatt i mot, og folk har spilt den i hytt og pine. Den har nå passert 46 000 avspillinger. På et tidspunkt var den inne på lista over norges 50 mest delte sanger. Det er ganske så kult, sier Goneo.

Risørgutten har imidlertid ingen planer om å ligge på latsiden.

– Videre nå skjer det litt av hvert på «Goneo»-fronten. Først skjer det nye ting med Junkyard.no i oktober, og etter det slipper jeg min tredje sang på Spotify. Denne gangen med en sanger fra Bø i Telemark. De som har fått høre smakebiter av den har sagt at det er den beste jeg har laget, den tror jeg viser en ny side av meg, avslutter Vetle Sigmundstad.

det-lille-hotel-booking
hjembu-hytter
rta glass ny

SBS-2016-Lommepengekortet-600x600

risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
atletixny
elektro
spnh-profilann