Aust-Agder fylkeskommune inviterer 10.klasseelever til å bli med på gratis sommerskole for å være best mulig forberedt til videregående.

Strever du med noen fag eller har du strøket til eksamen på videregående? Nå får du muligheten til å få bedre resultater i matematikk og naturfag. Går du i tiende klasse og har problemer med å motivere deg til nye år på skolebenken? Sommerskolen gir deg en kickstart!

Er du ny i Norge og skal begynne på videregående skole? Da tilbyr Sommerskolen kurset der du lærer effektive måter å lære fag på samtidig som du trener deg i norsk. Aust-Agder fylkeskommune tilbyr gratis sommerskole for elever og lærlinger. Noen av kursene er eksamensrettet, andre tar sikte på å gjøre deg bedre rustet til å møte skoleåret. Gruppene er små og lærerne engasjerte.

Du vil få tips til hvordan du kan jobbe bedre og mer effektivt med fagene ved å lære deg gode lesestrategier og jobbe noe med fagskriving. Vitensenteret har spennende opplegg som viser deg matematikk og naturfag i praksis.

Hensikten med Sommerskolen er både å hindre frafall i videregående skole og bedre gjennomføringen.

Er dette noe for deg? Grip sjansen og bli med!

Påmelding og informasjon: