Kjemper om en halv million kroner Nyhet • mai 27, 2016 14:05 CEST Kjemper om en halv million kroner Markedes- og kommunikasjonsdirektør Thorbjørn Laundal Potten er økt, og fire kandidater kjemper i år om til sammen en halv million kroner i LOS Fondets drømmefinale. - I år har vi redusert antall utdelinger gjennom året, men vi har økt pengebeløpene ved hver utdeling. Drømmefinalen, som er den store markeringen av LOS Fondets engasjement, får størst økning. Toppremien dobles fra 100 til 200.000 kroner, sier Thorbjørn Laundal, markeds- og kommunikasjonsdirektør i LOS. 1 million til barn og unge De siste 12 årene har LOS Fondet delt ut en million kroner til barn og unge på Sørlandet. I år er det tre ordinære utdelinger som tilsammen fordeler en halv million kroner på 18 vinnere. Den siste halve millionen fordeles på fire vinnere under LOS Fondets drømmefinale. Mer enn 900 lag, foreninger og enkeltpersoner i alle kommunene på Sørlandet har fått støtte siden LOS Fondet ble etablert i 2004. Støtten betyr mye - LOS Fondet bidrar til å realisere små og store drømmer på Sørlandet. I de årene vi har hatt LOS Fondets drømmefinale ser vi at støtten har betydd mye for de heldige vinnerne. Sanger og artist Charlotte "Raylee" Kristiansen, padleren Hakeem Teeland, trialkjøreren Mette Fidje og spydkasteren Stella Weinberg er bare noen av de mange som har fått støtte og hjelp til å realisere sine drømmer, forteller Laundal. - Vi håper det vil hjelpe enda flere til å søke slik at de kan få et økonomisk dytt på veien til å oppfylle drømmene sine, oppfordrer Thorbjørn Laundal. Enkelt å søke Det er enkelt å søke støtte fra LOS Fondet. Skriv kort om hva du holder på med og hva du søker penger til. Søk om støtte til et konkret prosjekt, ikke til ordinær drift. Og vis initiativ, kreativitet og engasjement. Søknadsfristen for LOS Fondets drømmefinale er 15. juni, så vær rask.

Potten er økt, og fire kandidater kjemper i år om til sammen en halv million kroner i LOS Fondets drømmefinale.

– I år har vi redusert antall utdelinger gjennom året, men vi har økt pengebeløpene ved hver utdeling. Drømmefinalen, som er den store markeringen av LOS Fondets engasjement, får størst økning. Toppremien dobles fra 100 til 200.000 kroner, sier Thorbjørn Laundal, markeds- og kommunikasjonsdirektør i LOS.

1 million til barn og unge
De siste 12 årene har LOS Fondet delt ut en million kroner til barn og unge på Sørlandet. I år er det tre ordinære utdelinger som tilsammen fordeler en halv million kroner på 18 vinnere. Den siste halve millionen fordeles på fire vinnere under LOS Fondets drømmefinale. Mer enn 900 lag, foreninger og enkeltpersoner i alle kommunene på Sørlandet har fått støtte siden LOS Fondet ble etablert i 2004.

Støtten betyr mye
– LOS Fondet bidrar til å realisere små og store drømmer på Sørlandet. I de årene vi har hatt LOS Fondets drømmefinale ser vi at støtten har betydd mye for de heldige vinnerne. Sanger og artist Charlotte «Raylee» Kristiansen, padleren Hakeem Teeland, trialkjøreren Mette Fidje og spydkasteren Stella Weinberg er bare noen av de mange som har fått støtte og hjelp til å realisere sine drømmer, forteller Laundal.

– Vi håper det vil hjelpe enda flere til å søke slik at de kan få et økonomisk dytt på veien til å oppfylle drømmene sine, oppfordrer Thorbjørn Laundal.

Enkelt å søke
Det er enkelt å søke støtte fra LOS Fondet. Skriv kort om hva du holder på med og hva du søker penger til. Søk om støtte til et konkret prosjekt, ikke til ordinær drift. Og vis initiativ, kreativitet og engasjement. Søknadsfristen for LOS Fondets drømmefinale er 15. juni, så vær rask.