14:09: Strayskleiva, Kr. sand: Melding om trafikkulykke. Skal være 2 biler involvert. 1 person klager på nakkesmerter.
Oppdatert: Påkjørsel bakfra.1 person klager på nakkesmerter. Blir undersøkt av ambulansepersonell. Ingen personskader. Fører av bil som har kjørt inn i bilen foran, får beslaglagt førerkortet. Politiet oppretter sak .

13:34: Amfi Vågsbygd, Kirsten Flagstadsvei, Kr. sand: Politiet har pågrepet en person etter melding om at vedkommende skal ha rispet et hakekors i lakken på en parkert bil. Mannen utpekt av vitner. Kjøres i arrest. Sak opprettes. Bileier vil bli varslet.

08:55: Tingvollen, Vanse: Melding om fotgjenger som er påkjørt .Ukjent skadeomfang.
Oppdatering: AMK melder at ulykken skal ha skjedd ved Eilert Sundt vgs. , Skoleplassen, Farsund. Mopedist påkjørt av ryggende bil. Mopedisten kjørt sykehus Fl.fjord med mulig bruddskade.Politiet oppretter sak på forholdet.

01:55: En person anmeldes for urinering i Kristiansand sentrum.

00.05 En mann innbringes arresten i Kristiansand. Beruset og ikke etterkommet tidligere pålegg fra politiet