Lokaloppgjør i 3. Divisjon mellom Randesund og Mandalskameratene. Foto: Elise Holte Myrberg

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Elise Holte Myrberg

Randesund sto med kun tre poeng foran lørdagens lokaloppgjør mot Mandalskameratene. Gjestene ville med seier gå opp på andreplass i avdelingen, men grønntrøyene fra Randesund ville mest, og vant 2-0.

Årets 3.divisjon, hvor Agder har sine fotballag, ser ut til å bli mer spennende enn noen kunne forutsett. Med en tredel av sesongen unnagjort, er det vidåpent med tanke på hvem som rykker opp, hvem som holder seg og hvem som må ned i 4.divisjon.

Siden Sandefjord 2 er diskvalifisert etter ikke å ha stilt til kamp, er det åtte eller ni av de gjenværende lagene som må ned i kretsserien. Fire eller fem lag, avgjørende av poengsum i de forskjellige avdelingene i 3.divisjon, går inn i regionsligaen.

Med tabellen som den er akkurat nå, ville Agder fått med tre lag videre fra 3.divisjon og inn i regionsligaen. Express, Start 2 og Donn. Men med kun sju poeng opp fra Randesund på 13.plass og opp til Express på andreplass, er ingen ting avgjort med 18 serierunder igjen å spille. Og Jerv 2 har to kamper mindre spilt, og vil med full pott i disse gå opp på andreplass i avdeling. En av disse kampene er borte mot Lura førstkommende tirsdag.

Neste lokaloppgjør i avdelingen er mellom Start 2 og Randesund på Sør Arena 10. Juni.