j12-2
En liten samling og peptalk mellom kampene under turneringen i Bø.

Risør J12 har vært på håndballcup i Bø, og vi har fått dette referatet fra laget:

Det var en gjeng med spente jenter fra Risør Håndballklubb som reiste på håndball-cup i Bø sommarland denne helga. Jenter 12 hadde tre innledende kamper hvor de vant første kamp og spilte deretter to kamper uavgjort.

Som nr. to i puljen gikk de videre til sluttspill og vant først 16.delsfinalen med god margin. I 8.delsfinalen ble det igjen seier, og deretter var det duket for kvartfinale. Den måtte avgjøres med to ekstraomganger hvor første målet vant og risørjentene klarte å vinne! Det var ganske stort å komme så langt som en semifinale og stemningen var stor da det ble seier etter en lang og hard kamp.

J12 spilte i alle kampene helt fantastisk i forsvar, og absolutt alle jentene fant frem muskler og styrke og gav motstanderne en mengde juling! Bakerst stod en fantastisk målvakt som var helt briljant i mål. I tillegg fikk jentene til mye av det de har trent på,. Innøvde trekk satt som bare det og det ble mange fine mål og gode prestasjoner i angrep. Etter flere av kampene var det elleville jubelscener og det ble tårer og latter om hverandre etterhvert som laget gikk videre.

I semifinalen ventet Vegårshei som risørjentene har spilt mange ganger mot tidligere og visste derfor at kampen ville bli tøff. Det stod allikevel om en finaleplass så jentene stålsatte seg og kjempet hardt og det ble jevn semifinale. 

Risørjentene syntes derfor det var litt leit å måtte gi seg før siste kamp med finalen, men laget var samtidig utrolig godt fornøyde med innsatsen. Det var slitne jenter som først i 7.kamp gikk på et knepent tap.

Etter en lang helg med bading i sommarland, kamper, diskotek  og lange dager så var det en veldig glad gjeng som satte kursen hjem igjen søndag kveld. Nå venter en velfortjent ferie på flinke håndballspillere.