Bodil stiller ut på Buene

Et eksempel på kunst av Bodil Knutsen.
Et eksempel på kunst av Bodil Knutsen.

Frem til slutten av trebåtfestivalen kan du oppleve Bodil Knutsens nyeste malerier på veggene hos tapasrestaurant S22 på solsiden – populært kalt Buene.

Med abstraherte former ønsker Knutsen å lede publikum inn i en verden av spennende fargekombinasjoner, der objektivets virkelighet er uvesentlig, og den subjektive opplevelse hersker fritt. 

– Det handler om å oppsøke kontakt med sitt indre barn” forklarer Knutsen. – Et stadium av livet der man var fokusert på å nyte øyeblikket, fremfor å engste seg for alt det som kom før, eller kommer etterpå.

Her demonstrerer kunstneren tydelig at hun har hatt en finger på samfunnets puls, med tanke på hvor mye snakk det er om Mindfulness nå om dagen.

– Kunsten er et sterkt bindeledd med min egen barndom, da min interesse for billedkunst først våknet til live en dag som liten jentunge da jeg gikk inn i skogen alene, og fant et malingspann og noen hvite plater jeg begynte å male på, mimrer Bodil med glimt i øyet.

En opplevelse som skulle førte til et bevisst valg.

– Siden den dagen har jeg følt ambisjoner om å bli kunstner, noe jeg føler jeg I stor grad har oppnådd.

Knutsens malerkarriere har vært lang og variert, og sprer seg over et bredt spekter av teknikker og motiver. Eksempelvis kan du også få oppleve noen av Bodils maritime verker på spisestedet Stranden.

– Det anbefales å ta turen innom. God sommer, er Knutsens hilsen til alle.

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
elektro
atletixny