[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»Rad»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» disabled=»off» disabled_on=»on||»]

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» disabled=»off» disabled_on=»|on|on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rad»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_image admin_label=»Bilde» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Norges to ledende mediehus for næringseiendom, Estate Media og NæringsEiendom, går sammen og lager Norges sterkeste kommunikasjonsmiljø innen eiendom.

(Pressemelding)

Selskapene driver i dag tre magasiner, to nyhetsnettsteder, to digitale markedsplasser og arrangerer årlig nærmere 30 konferanser og eventer. De har også begge satset tungt på design- og byråtjenester og analyse- og bransjeverktøy. Blant deres produkter finner man blant annet Estate Magasin, bladet NæringsEiendom, NE nyheter, Eiendomsdagene og Citykonferansen.

– Dette er egentlig et resultat av mange år med samtaler. Vi har lenge tenkt at et felles, sterkt selskap vil være bedre for både kunder, ansatte, lesere og eiere. Endelig fant vi ut hvordan vi kunne få det til. Sammen skal vi etablere det ubestridte navet for markedsføring og møteplasser innen eiendom, sier daglig leder og hovedeier i Estate Media, Trond Valle fra Gjerstad.

– Vi har mye ugjort. Vi står mye sterkere som ett hus. Produktene våre blir bedre, nyhetsdekningen vår blir dypere og kompetansebasen vi kan tilby blir bredere, sier Morten Olaisen (også han Gjerstad), daglig leder og hovedeier i NæringsEiendom.

OPPKJØP

Estate Media kjøper 100 prosent av aksjene i NæringsEiendom AS og datterselskapet NE kunnskap AS. De to hovedeierne i NæringsEiendom, Morten Olaisen og Andreas Borch-Nielsen, tar med analysetjenestene Norsk Leietakerindeks og Eiendomsbarometeret videre i NEMEET. Estate Media og NEMEET har samtidig inngått en langsiktig, strategisk samarbeidsavtale. Begge selskaper vil umiddelbart både sammen og hver for seg investere tungt i digital produktutvikling.

OM SELSKAPENE

Samlet skal de to mediehusene omsette for nesten 70 millioner i 2016. I tillegg eier Estate Media 56 prosent av Estate Media Danmark som vil omsette for NOK 14 millioner, 34 prosent av digitalbyrået ADWISER som vil omsette for 3 millioner, og 16 prosent av 3D-visualiseringsselskapet Facilius som vil omsette for 2 millioner i 2016. Estate Media eies 75 prosent av Valle Media AS og 25 prosent av Brokelandsheia Eiendom AS. 

På bildet fra venstre Morten Olaisen, daglig leder og hovedeier i NæringsEiendom, i midten Trond Valle, daglig leder og hovedeier i Estate Media og Andreas Borch-Nielsen, eier i NæringsEiendom.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 17) [/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 18) [/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 8) [/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4) [/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 5) [/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 21) [/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 23) [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 6) [/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3) [/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 10) [/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11) [/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 9) [/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 22) [/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 24) [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rad»][et_pb_column type=»1_4″][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]