Mandag denne uken fikk Lunde Gård Engros på Moland sitt synlige bevis på at de er et sertifisert miljøfyrtårn.

Lunde Gård Engros driver med grønnsaker, frukt og bær. Kundene er restauranter, kantiner, frittstående kjøpmenn, dagligvarekjeder og offentlige virksomheter. Bedriften, som har 16 ansatte, har også en egen avdeling som lager fruktkurver. Bedriften er også underleverandør til ”Godt levert” og står for leveransene av matkurvene i vårt område.

– Vi satser på miljø og klima fordi kundene våre etterspør det og fordi vi sparer penger på å være miljøbevisste, sa daglig leder Anders Lunde og miljøansvarlig Rakel Mesics, da de på vegne av Lunde Gård Engros mottok sertifisering som Miljøfyrtårn mandag.

Ordfører Per Kristian Lunden overleverte sertifiseringsbeviset og blomster  hos bedriften på Moland i Risør. Også næringssjef Kamilla Solheim og miljøkoordinator Lise Frøyna i Risør kommune sluttet seg til gratulantene.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Over 5000 virksomheter er sertifisert Miljøfyrtårn. Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene oppfyller kriterier og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
elektro
atletixny