[et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section»][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» disabled_on=»on||» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Hovedbanner gruppe 1″ background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» disabled=»off» disabled_on=»on||» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» disabled_on=»|on|on» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Mobilbanner gruppe 2″ background_layout=»light» text_orientation=»left» disabled=»off» disabled_on=»|on|on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 13) [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.62″]

Det er ikke lengre bare maraton som representerer friidretten under Risør Festuke. For nå kommer det også løp, kast og hopp til torvet i Risør.

Tekst og foto: Tore Myrberg

NM-arrangementene i maraton har fått en sideeffekt. For da Idun og festuka var i samtaler med Aust-Agder Friidrettskrets, kom nye ideer på bordet. Ideer som blir til en realitet.

– Friidrettskretsen er jo glade for at det kommer NM hit, og kom med et ønske om å være med på arrangementsiden. Så de vil rigge til med friidrett på torvet fredag 6. oktober i høstferien, forteller Jan Einar Henriksen i Risør Festuke.

Rekrutteringshjelp

Han synes det er morsomt å få kretsen med på laget, både på grunn av NM-løpene i maraton, og fordi man jo har fått et praktfullt friidrettsanlegg på Kjempesteinsmyra.

– De er veldig fornøyde i kretsen med at de plutselig økte fra en til tre klubber som er tilknyttet friidrett. For i tillegg til Idun IL, har også både Hope IL og Risør ski- og skøyteklubb meldt seg inn i friidrettsforbundet. Og det kan jo være at et arrangement på torvet kan være med å hjelp til med rekruttering til friidretten, sier Henriksen.

For de som kommer på torvet 6. oktober, vil få mulighet til å prøve seg på sentrale friidrettsøvelser.

– Kretsen har med utstyr og arrangerer kulestøt, 50- eller 60-meter alt etter hva det er plass til, også en hoppøvelse eller to. Stille lengde og kanskje høyde. Det blir opp til hva de velger å ha med seg. De har også med seg premier til deltakerne.

Håper på mer

Det at man skal ha NM har gitt mer publisitet for Risør Festuke, og det jobbes med flere nye prosjekter. Noen som vil bli realisert allerede i år, mens andre er mer på idestadiet. Henriksen håper i tillegg at oppmerksomheten også skal føre til økt interesse fra både lokale bedrifter og bedrifter utenfra.

– Vi har blitt en attraktiv arena for profilering, og håper det kanskje sitter hyttefolk med bedrifter som ser muligheten til å markedsføre seg gjennom oss. For det er jo slik at det med økt aktivitet også blir økte kostnader som vi må ha dekning for. Bare i forbindelse med NM i maraton, både vanlige klasser og for veteraner, påløper det en del ekstra kostnader. Både i premiering, men også behovet for økt markedsføring, avslutter Jan Einar Henriksen i Risør Festuke.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_text admin_label=»Widget 1 og 4″ background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] [/et_pb_text][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 8) [/et_pb_text][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4) [/et_pb_text][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 5) [/et_pb_text][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 21) [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 22) [/et_pb_text][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 23) [/et_pb_text][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 24) [/et_pb_text][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 6) [/et_pb_text][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3) [/et_pb_text][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 10) [/et_pb_text][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11) [/et_pb_text][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 9) [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 14) [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 15) [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 16) [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 17) [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
elektro
spnh-profilann
atletixny