Torstein hyller Risør gjennom video

 

Til vanlig jobber Torstein Kiserud med video for næringslivet. Filmen han har laget om Risør kommer imidlertid fra hjertet.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Privat  Video: Torstein Kiserud

Kiserud bor i Bø i Telemark, men har gode grunner til å besøk Risør.

– Jeg er gift med Helene Haugersveen Kiserud som kommer fra Risør. Vi er her ofte i ferier og helger, sier Kiserud til iRisør.no.

Torstein Kiserud jobber til daglig med å video for bedrifter. Men, også på fritiden liker han å sette sammen videoer. Foto: Privat

For moro skyld

Med besøkene kom også lysten til å filme den hvite by. For Torstein synes som mange andre at kommunen har mange fine motiver å by på.

– Risør har utrolig mange fine plasser i byen, ved sjøen og i skogen. Jeg tenkte det hadde vært gøy å lage en film som viser noen av opplevelsene som Risør har å by på.

Kvaliteten på filmen viser tydelig at Torstein vet hva han holder på med. Og det er kanskje ikke så rart.

– Til daglig driver jeg en bedrift som produserer film for næringslivet. Bedriften heter TK Filmproduksjon og har de fleste av kundene på strekningen mellom Kristiansand og Gjøvik. Men denne filmen er kun laget som hobbyprosjekt for moro skyld.

Her redigeres videoen om Risør.

Kommer det flere?

Hva er det så som skiller seg ut som det beste med Risør for en som liker å fange inntrykkene på video?

– Det jeg liker aller best med Risør er skjærgården og de mange fine plassene som ligger ved sjøen.

I det hele alt for mye til å fange alt på en video på ett minutt og atten sekunder.

– Det er mange flere steder og opplevelser i Risør som kan filmes, så kanskje jeg bør lage en oppfølger på filmen etterhvert, avslutter Torstein Kiserud.

I så fall håper vi han deler også den med våre lesere.