Line valgte næringshagen som avdelingskontor

For en måned siden skiftet Line G. Paulsen arbeidsgiver. Dermed fikk Bookkeeper Sør en avdeling i Risør, og trengte et sted for sin nye medarbeider.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Kunden har for lengst begynt å finne veien til Lines kontor i tredje etasje i Sørlandsporten Næringshage. Denne uken var også sjefen fra Arendal på besøk i bygget i Prestegata 7.

– Det er Line selv som ønsket å sitte her, og når man skal starte opp noe nytt i en by som Risør er dette helt perfekt. Her får man kombinasjonen av god beliggenhet og ett nettverk, sier Eirik Thorsdahl Andersen, som er daglig leder i Bookkeeper Sør.

Kort vei

Thorsdahl Andersen er godt fornøyd med å være på plass helt øst i Aust-Agder. Og ikke minst over å få med Paulsen på laget.

– Vi fikk kontakt gjennom en ansatt i systemet som anbefalte henne. Og da vi skjønte at hun var åpen for et skifte fant vi tonen med en gang, sier han.

Derfra var veien kort for å komme inn på et etablererkontor.

– I lys av at jeg ville finne på noe nytt, og det jo er regnskap jeg kan, ble dette et riktig valg for meg. Og det gjorde det enkelt for oss at man i næringshagen kan få et etablererkontor for en billig penge i oppstartsfasen. I tillegg har jeg ført regnskapet for Risør Næringsgård. Så jeg kjente godt til Tove og Michel Esnault fra før, sier Line G. Paulsen.

Eirik Thorsdahl Andersen og Line G. Paulsen er godt fornøyd med at sistnevnte er på plass i næringshagen i Risør.

Er sosial

I utgangspunktet kunne Paulsen hatt hjemmekontor, men det mener hun ikke ville vært en optimal løsning.

– Den sosiale Line Paulsen trenger folk rundt seg. Det er en av grunnene til at jeg ville hit. Her er det felles lunsj for de som har kontorer, og et sosialt fellesskap rundt det.

Det har hun fått merke, selv om mange «på huset» har vært i ferie den måneden Line har vært i næringshagen.

– Jeg har vært en del i Arendal på opplæring siden jeg begynte i Bookkeeper Sør, men også hatt en del dager i Risør. Heldigvis har det innimellom også vært andre her, sånn at det har vært noen å spise lunsj med.

Flere synergier

Det å sitte noen få hundre meter fra torvet i Risør ser hun også på som en fordel i jakten på nye kunder.

– Det er nok letter for folk å komme innom når jeg holdet til her. Enten om det er noe de lurer på om regnskap eller om de vurderer å bli kunde. Jeg har allerede hatt en del besøk. Mange blir litt overrasket når de ser hvor lite papirer det kan være på et regnskapskontor. Her jobbes det nemlig skybasert og papirløst.

Line G. Paulsen ser for øvrig flere synergier av å sitte i et miljø som Sørlandsporten Næringshage.

– Jeg ønsker blant annet holde kurs her om enkel regnskapsføring og hvordan man må tenke når man skal starte en bedrift. I tillegg tror jeg nok at det er lettere for meg å ha en god struktur på arbeidet når jeg har et kontor å gå til, avslutter hun.

 

Vi gjør oppmerksom på at Line G. Paulsen til tider leverer artikler til iRisør.no som frilansmedarbeider.

 

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
elektro
atletixny