[et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section»][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» disabled_on=»on||» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Hovedbanner gruppe 1″ background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» disabled=»off» disabled_on=»on||» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» disabled_on=»|on|on» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Mobilbanner gruppe 2″ background_layout=»light» text_orientation=»left» disabled=»off» disabled_on=»|on|on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 13) [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»3.0.64″ background_position_1=»top_left» background_repeat_1=»no-repeat»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.66″]

Flyttingen av torsdagens konsert med Lars Bremnes til Hødnebøbygget, viste seg å bli en suksess for Risør Trebåtfestival. Det kom mer folk enn forventet.

Tekst: Tore Myrberg/Niclas Halvorsen  Foto: Niclas Halvorsen

Når først været slo seg vrang, viste det seg at lokalene i Buvika egnet seg godt til Bremnes-konserten, og det hele ble en intim og lun konsert i et lokale fylt av mennesker. Nærmere 300 tok turen til konserten, og arrangøren måtte hente flere stoler for å få plass til alle.

– Det fungerte veldig bra. Fullt hus og super god stemning. Fine lokaler og tusen takk til Dag Hødnebø som åpnet bygget, Kammermusikkfesten som lånte oss stoler og scene og Risør Kommune som raskt ga oss skjenkebevilling, sier festivalsjef Kari-Anne Røisland til iRisør.no.

Lars Bremnes i Hødnebøbygget ble en suksess for trebåtfestivalen. Foto: Niclas Halvorsen

Et døgn på flyttingen

Konserten skulle i utgangspunktet vært på det mange omtaler som Norges flotteste scene, nemlig Risør II. Flyttingen til Hødnebøbygget førte til en hektisk innsats med tilrettelegging.

– Vi hadde kun et døgn på oss med å flytte  og rigge konserten, og nå er vi veldig godt fornøyd med resultatet, sier Christian Hauge, som var lokal lysmann for konserten.

Hele avviklingen gikk på en smidig måte, til tross for flyttingen.

– Vi er godt fornøyd med lyssettingen, som ble pen og stemningsfull, sier Hauge.

En stemningsfull aften hvor også været letnet utover kvelden. Foto: Niclas Halvorsen

Resten på torvet

Fornøyde var også publikum, som fikk en hyggelig stund med norske viser spilt av Lars Bremnes og Tore Bruvoll. Selv om konserten fungerte bra, er Kari-Anne Røisland glad for at værmeldingene gjør at man er tilbake på torvet for resten av programmet for trebåtfestivalen.

– Vi har ikke tenkt å flytte noen flere konserter. Værmeldingene for fredag og lørdag er fin for vår del, sier hun.

Selv om været førte til at man ikke fikk så mange besøkende torsdag, melder Røisland om at alle er ved godt mot.

– En litt dårlig start legger ingen demper på stemningen. Nå satser vi på godt med folk de to neste dagene, og lørdagen pleier jo å være den store dagen for oss. Og da er det jo meldt fint festivalvær, sier Røisland.

Mange ville få med seg konserten i Buvika torsdag kveld. Foto: Niclas Halvorsen

 

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=»3.0.64″ disabled=»off» disabled_on=»|off|on»][/et_pb_code][et_pb_code _builder_version=»3.0.64″]Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 33)[/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=»3.0.64″ background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» custom_padding=»0px|5px|20px|0px»]

atletixny
elektro
spnh-profilann
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row disabled_on=»on|on|on» disabled=»on» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_gallery _builder_version=»3.0.64″ show_title_and_caption=»on» show_pagination=»on» fullwidth=»on» orientation=»landscape» zoom_icon_color=»#000000″ hover_overlay_color=»rgba(255,255,255,0.9)» background_layout=»light» border_style=»solid» auto=»off» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
atletixny
elektro
spnh-profilann