Tok prosjektlederne til Risør for kurs og workshop

[et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section»][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» disabled_on=»on||» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Hovedbanner gruppe 1″ background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» disabled=»off» disabled_on=»on||» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» disabled_on=»|on|on» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Mobilbanner gruppe 2″ background_layout=»light» text_orientation=»left» disabled=»off» disabled_on=»|on|on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 13) [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»3.0.64″ background_position_1=»top_left» background_repeat_1=»no-repeat»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.71″]

Stig Hødnebø var ikke i tvil om hvem han ville bruke eller hvor han ville dra for å holde kurs og workshop for sine ansatte i Hødnebø Prosjekt.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Hødnebø Prosjekt er et firma som leverer innredning til hoteller og restauranter i hele Skandinavia. Da gjelder det å være helt i toppsjiktet innen det faglige.

– Vi er prosjektledere og lever av å være dyktige. Michel Esnault er Norges beste innen dette området, så derfor valgte vi å komme til Risør for å holde kurs, sier Stig Hødnebø til iRisør.no.

Vil vise fra Risør

Dette er første gangen Hødnebø tar med sine ansatte til Risør på denne måte.

– Alternativet var at Michel kom inn til oss. Men, jeg ville gjerne vise fram Risør og alle dens herligheter. Så jeg er glad for at vi kan holde kurset her i Næringshagen.

Og det er lett å merke at også de ansatte setter pris på denne muligheten til en risørtur.

– Tilbakemeldingene er at de ansatte elsker å komme hit, sier Stig Hødnebø.

På vei inn som tilbud

For Michel Esnault er det positivt at Hødnebø tar med seg de ansatte til Risør for å lære. Esnault understreker at dette er mer enn et kurs.

– Det er den første timen som er kurs, resten er workshop hvor de bruker det de har lært på deres eget prosjekt. Det handler om hvordan man skal organisere seg med tanke på leveranser til hotellbransjen i framtiden, sier han.

Esnault håper flere bedrifter kan se nytten i å starte omorganiseringer på en like god måte.

– Dette er noe vi i Sørlandsporten Næringshage ønsker å gå videre med i andre prosjekter. Det er så mye som går bedre om man får en god start, enn om man bare kaster seg ut i det på egen hånd. Vi går igjennom hvordan man gjør ting effektivt og får gjennomført det som er viktig å gjøre.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Nyhetsflyt banner» _builder_version=»3.0.71″ background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» disabled=»off» disabled_on=»on||»] [/et_pb_text][et_pb_code admin_label=»Nyhetsflytannonse på mobil» _builder_version=»3.0.71″ disabled_on=»|on|on» disabled=»off»][/et_pb_code][et_pb_code _builder_version=»3.0.71″ disabled=»off» disabled_on=»|off|on»][/et_pb_code][et_pb_code _builder_version=»3.0.71″]Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 33)[/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=»3.0.71″ background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» custom_padding=»0px|5px|20px|0px»]

atletixny
elektro
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row disabled_on=»on|on|on» disabled=»on» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_gallery _builder_version=»3.0.64″ show_title_and_caption=»on» show_pagination=»on» fullwidth=»on» orientation=»landscape» zoom_icon_color=»#000000″ hover_overlay_color=»rgba(255,255,255,0.9)» background_layout=»light» border_style=»solid» auto=»off» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
atletixny
elektro