Positivt marked gir arbeid til AG Mekanikk

[et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section»][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» disabled_on=»on||» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Hovedbanner gruppe 1″ background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» disabled=»off» disabled_on=»on||» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» disabled_on=»|on|on» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Mobilbanner gruppe 2″ background_layout=»light» text_orientation=»left» disabled=»off» disabled_on=»|on|on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»] Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 13) [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»3.0.64″ background_position_1=»top_left» background_repeat_1=»no-repeat»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.73″]

Et positivt marked gir nye oppdrag for AG Mekanikk. For øyeblikk har bedriften leid inn ekstra sveisere for å få unna oppdrag på kortest mulig tid.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: AG Mekanikk

Det var en henvendelse fra Kruse Smith AS som gjorde at AG Mekanikk kastet seg rundt.

– Vi lager åtte takbjelker som skal være 24 meter lange og en halv meter høye for Kruse Smtih AS. Dette er et oppdrag som skal leveres i neste uke, og derfor har vi leid inn tre ekstra sveisere, sier prosjektleder Jan Gregersen hos AG Mekanikk.

Han kan fortelle at de fikk oppdraget uten at det en gang ble diskutert pris.

– Dette handler om et godt kundeforhold som er basert på tillit.

Første for storkonsern

Dette er imidlertid ikke det eneste positive som skjer i bedriftens lokaler i Gjerstad.

– Vi er også godt i gang med den første jobben for «Baker Hughes a GE company» i Oslo.

AG Mekanikk har blitt godkjent leverandør til et av verdens største konsern.

– Dette er en milepæl for oss. Nå begynner forespørselene på reservedeler å komme også fra Australia. Dette fordi vi ligger inne på AVL (approved vendor list).

God utvikling

Dermed kan det virke som om det ligger flere muligheter for jobber i tiden framover.

– Vi ser at markedet er i positiv utvikling, sakte men sikkert, avslutter Jan Gregersen.

 

Fakta:

AG Mekanikk AS ble etablert som aksjeselskap i 1988. Firmaet er et mekanisk verksted, beliggende i Gjerstad i Aust-Agder.

Det er for tiden 12 fast ansatte i firmaet.

Deres satsningsområder er:

  • Produksjon og maskinering av stålkonstruksjoner til industrien, og anleggsmarkedet.
  • Maskinering, underleveranser til industribedrifter.
  • Sertifisert: NS-EN ISO 9001:2008

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Nyhetsflyt banner» _builder_version=»3.0.71″ background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» disabled=»off» disabled_on=»on||»] [/et_pb_text][et_pb_code admin_label=»Nyhetsflytannonse på mobil» _builder_version=»3.0.71″ disabled_on=»|on|on» disabled=»off»][/et_pb_code][et_pb_code _builder_version=»3.0.71″ disabled=»off» disabled_on=»|off|on»][/et_pb_code][et_pb_code _builder_version=»3.0.71″]Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 33)[/et_pb_code][et_pb_text _builder_version=»3.0.71″ background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» custom_padding=»0px|5px|20px|0px»]

atletixny
elektro
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row disabled_on=»on|on|on» disabled=»on» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_gallery _builder_version=»3.0.64″ show_title_and_caption=»on» show_pagination=»on» fullwidth=»on» orientation=»landscape» zoom_icon_color=»#000000″ hover_overlay_color=»rgba(255,255,255,0.9)» background_layout=»light» border_style=»solid» auto=»off» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
atletixny
elektro