Det er bare å glede seg til musikk, sang og dans.

Om du har tenkt å se Risør Musikkteaters jubileumsforestilling, «Din beste tid er nå», begynner det virkelig å haste med billett. Spesielt for søndagens forestilling.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Natt til torsdag var det kun 20 billetter igjen å oppdrive til forestillingen klokken 18 søndag kveld. Da er det noe enklere med lørdagen.

Der er det fortsatt rundt 70 billetter igjen til kveldsforestillingen. Det er imidlertid ikke flere, enn at man nok burde kaste seg rundt for å være sikker på plass. De siste par dagene har nemlig salget tatt seg betraktelig opp.

Dersom man har mulighet til å gå på dagen på lørdag, ser situasjonen lysere ut når det gjelder billetter. Pr. natt til torsdag var det solgt ca. 100 billetter til forestillingen klokken 14, noe som tilsier at det fortsatt er over 200 ledige seter.

iRisør.no var til stede på deler av en øvelse helgen som var, og ut fra det vi hørte kan vi ikke annet enn å anbefale folk om å stille seg i kø foran billettluka. Og det kommer garantert ikke til å være et ledig sete på avslutningsforestillingen, så her lønner det seg ikke å vente til siste liten.

Her er en link til Risørshuset billettsalg