Foto: Niclas Halvorsen

Risør Musikkteater klarer bragden med å imponere i sin jubileumsforestilling, og det til tross for at de har sin egen 30-årige historie å konkurrere med.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Niclas Halvorsen

Fredag kveld var det lukket forestilling for alle som har vært innom Risør Musikkteater siden første oppsetning. Der var blant annet mannen som har tatt alle de 44 flotte bildene du kan se i vår bildeserie.

– Det var veldig fin forestilling! Flinke sangere, og gøy med så mange på scenen. Ikke minst alle barna, som var veldig flinke, forteller Halvorsen, som selv har vært med i musikkteateret tidligere.

Han likte godt utvalget av høydepunkt, og hvordan man hadde satt opp forestillingen.

– Det hele var fint sydd sammen med Jan Erik Røed og Torfinn Tune Nilsen som «gamle gubber» på sidelinjen. De har bevart den gode gamle humoren. Personlig synes jeg Øystein Eriksen gjord en veldig god opptreden som Bør Børson jr. Jeg snakket med ham i pausen, og han var også veldig fornøyd!

Men, det stopper ikke der.

– Det var gøy å se de to versjonene av Leopold i Sommer i Tyrol sammen på scenen. Jeg synes det var en god regi av Sverre Aukland. Synd at det var så få folk i salen. Den var langt fra halvfull.

Det tok uansett ikke vekk gleden over det som skjedde på scenen. Og, det var nok en del av de som satt i salen som skulle ønske de sto i varmen fra spotlightene.

– For min del vekker det gode minner å se teater i Risørhuset. Jeg har jo stått mye på den scenen. Skulle gjerne gjort det igjen. Gjensynet med Torfinn Tune Nilsen var også hyggelig. Han fortjener å bli nevnt. Det gjør jo også Cecilie Eeg Johansen og Jan Erik Røed, «de store stjernene», avslutter Niclas Halvorsen.