Denne uka arrangeres «Gründeruka Agder». Michel Esnault håper gründere i Risør vil bruke muligheten til å teste ut hvordan det er å sitte i et fellesskap.

Tekst og foto: Tore Myrberg

For i Prestegata 7 er det både muligheter til eget kontor og for å sitte på et «drop-in»-kontor. Og hva passer vel bedre enn å teste det hele ut den uka hvor gründere er i fokus.

– Dette egner seg ypperlig for gründere, men også for andre som har hjemmekontor og som kan tenke seg å sitte i et miljø, sier Michel Esnault i Sørlandsporten Næringshage.

Gratis å prøve

Selv mener Esnault at det er mange fordeler med å sitte i næringshage slik om den i Prestegata.

– Det handler om både det sosiale og faglige. Her er det blant annet mulig å komme sammen med andre for å utvikle idéer. Også er jo den tekniske infrastrukturen allerede på plass.

For å gjøre det hele enda mer attraktivt, kan de som ønsker det prøve helt gratis denne uken.

– Vi har plasser nok for tre til fem personer, alt avhengig om de kan sitte sammen. Men, jeg vil at de kontakter meg og avtaler at de skal komme.

Mangfold blant leieltagerne

Fra før sitter det mye kompetanse på huset. Og det skjer jevnlig at leietagerne samarbeider og benytter seg av hverandres tjenester. Og det er innen det tjenesteytende man ser for seg at dette passer best.

– Huset er ikke så godt tilrettelagt for produksjon. Så det er nok tjenesteytende bedrifter vi passer best for, avslutter Michel Esnault.

 

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
elektro
atletixny