Det ble både en hyggelig og innbringende affære da Risør Frikirke arrangerte julemarked med både direktesalg, lotteri og mye god underholdning.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Frikirken har funnet en form på sitt julemarked som folk tydeligvis liker godt. Pastor Else Birgit Bergem Strand kan fortelle at det dukket opp mer folk enn man hadde regnet med.

– Det kom så mange at vi måtte finne fram flere stoler, og det er jo hyggelig, sier Bergem Strand til iRisør.no.

Stor inntektskilde

For menigheten i Krags gate betyr det mye at folk legger turen innom.

– I tillegg til givertjenesten er dette den største inntektskilden vår. Så dette er vår hoveddugnad gjennom året. Derfor bli vi ekstra takknemlige når så mange støtter opp ved å komme hit.

Som vanlig kunne de besøkende velge i et stort utvalg varer. Alt fra spiselige ting, via pyntegjenstander til nytteprodukter. For det meste håndarbeid noen har lagt sin flid i å lage.

– Det er en stor gjeng som bidrar til dugnaden. Likevel må jeg få fremheve Marie Fidje og mannen Tore. De har virkelig gjort en kjempeinnsats. Men, det er mange som er flinke til å komme med ting til julemarkedet, sier Bergem Strand.

Mer på programmet

Julemarkedet er langt fra det eneste arrangementet i Risør Frikirke i forbindelse med julen. Selvsagt er det julegudstjeneste på julaften, men allerede denne søndagen er det adventskonsert.

– Den kaller vi «Ventetime», og det er en veldig fin konsert. I tillegg synger vi alltid julen inn den siste søndagen før julaften, noe som i år blir 17. desember. Også har vi julefesten i romjula som er veldig populær. Dit kom det over 100 i fjor.

 

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
elektro
atletixny
spnh-profilann