I morgen, 6. desember, går fristen ut for å søke Frelsesarmeen om hjelp i forbindelse med julen. Gyda Hansen håper de som trenger det tar kontakt.

Tekst og foto: Tore Myrberg

– Vi må ha fristen så tidlig for at vi skal rekke å få på plass det som trengs. Det er mye mat som skal bestilles til matkassene, sier Hansen til iRisør.no.

En viss oversikt på hva som kommer inn, hadde man allerede før det hele startet. For det er mange som går igjen fra år til år. Og det er ikke disse Hansen er redd for skal droppe å søke.

– Der har vi såpass god oversikt at vi kan følge litt opp selv om vi ser noen mangler. Men, vi er usikre på de som aldri har kontaktet oss før. Her kan det både være en del som ikke vet om muligheten, og en del som synes det er vanskelig å ta kontakt.

Søknaden om mateske er også grunnlaget for å få en oversikt på barn man skal kjøpe gaver til for pengene fra årets Julejam. Det gjør det ekstra viktig at barnefamilier som sliter økonomisk tar kontakt.

– Om man ikke vil komme ned til oss, så ta en telefon til meg før søknadsfristen går ut i morgen. Da finner vi en løsning, sier Gyda Hansen.

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
spnh-profilann
atletixny
elektro