Tradisjonen tro byr Kurt Inge Dale på lokale stjerner under Julejam. Det er også en tradisjon at han holde innsamlingsbøssa opp ned.

Årets Julejam holdes på Peterhead Bar 16. desember. Det er også mulig å bidra med direkte gaver på konto: 2801.30.78124.
Julejam er et samarbeid mellom Kurt Inge Dale, Frelsesarmeen, iRisør.no, iGjerstad.no og Peterhead Bar.

Det formelig glitrer av Kurt Inge Dale når han snakker om hvem som skal spille på årets julejam. Interessen for å være med har vært stor.

Tekst og foto: Tore Myrberg

For ikke mange ukene siden hadde tydeligvis ikke så mange tenkt på at det nærmer seg jul. Men, de siste dagene har det strømmet på med musikere som vil være med på den dugnaden julejam er.

– Nå er interessen på høyde med toppårene. Så mange har meldt seg at jeg har måtte stryke meg selv fra programmet, forteller julejamgeneral Kurt Inge Dale.

Alltid med forbehold

Som vanlig blir det en blanding av lokale musikere og tilreisende. Og Dale er klar på at det kan komme forandring i programmet.

– De siste kom på plass nå denne uken, men man vet jo aldri. Vi starter opp rundt klokken 19, og det kan være vi kan presse noe inn helt i begynnelsen av programmet.

Vi er imidlertid spente på hvem han har fått med, og får endelig lista.

– For å begynne med det siste. De som skal avslutte er bandet «Lose Change» fra Tvedestrand. De spilte på Fyrjam og er grisegode.

Her kan du sjekke ut objektene på Julejamauksjonen og legge inn bud

Mange lokale

Med på lista er også et ungdomsband fra Arendal som heter «Underwing». Ut over det er det kjente og kjære navn fra Risør.

– Fredrik Lundberg Paulsen skal synge før auksjonen. Det gleder jeg meg veldig til. I tillegg har vi med Hilde Stenersen, Sven Johnsen og Reine Laken.

Dermed ser programmet rimelig smekkfullt ut. Like smekkfullt som Kurt Inge Dale håper det blir på Peterhead 16. desember.

– Reine Laken alene kommer til å fylle huset. Og siden alle inngangspengene går til en god sak, er jo det bra. Vi har pleid å ta inn et sted mellom 7 000 og 10 000 kroner i døra under konserten, og håper det ligger i det øvre sjiktet i år, avslutter Dale.

Her kan dere lese litt om hvordan det gikk i fjor:

Julejammen rekker lengre enn jula

Vi gjør oppmerksomme på at Julejam 2017 er et samarbeid mellom Frelsesarmeen, Peterhead Bar, Kurt Inge Dale, igjerstad.no og iRisør.no.

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
spnh-profilann
atletixny
elektro