Et brudd på hovedstrømledningen mellom idrettsbygget og Risør ungdomsskole i går gjorde at man måtte få på plass en rask løsning med strømtilførsel.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Alle blokkene med unntak av administrasjonen var uten strøm, men enhetsleder for ungdomsskolen, Anne Drage, fikk raskt beroligende meldinger.

– Vaktmesteren hadde en løsning, så nå står det to store strømaggregat og sørger for strøm til skolen. Dette kom på plass i natt, slik at 07.45 kunne vi starte skoledagen som planlagt, sier Drage til iRisør.no.

Litt kjøligere

Siden skolen er inne i en tid med heldagsprøver, passet det godt med en rask løsning.

– Vi har fått gjennomført heldagsprøvene. Det var kanskje vært litt kjøligere i klasserommene i dag tidlig enn vanlig, men jeg har ikke fått tilbakemeldinger om at det har ført til problemer.

For enhetslederen har det vært viktig å kunne holde skolen åpen som vanlig, og med løsningen man nå har på plass vil skolen være åpen som planlagt også videre.

– Jeg har ikke fått beskjed om hvor lang tid det vil ta å ordne hovedstrømledningen. Men, så lenge vi har strøm går alt greit. Og vaktmesteren gjorde en kjempejobb med å sikre slik som maten vi har i kjøleskap og frysere.

161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
elektro
atletixny
spnh-profilann