Tradisjonen tro byr Kurt Inge Dale på lokale stjerner under Julejam. Det er også en tradisjon at han holde innsamlingsbøssa opp ned.

Årets mest spesielle auksjonsobjekt under Julejammen så langt, er en tjeneste du helt sikkert har brukt for om du skal selge boligen eller leiligheten.

Tekst: Tore Myrberg

Årets Julejam holdes på Peterhead Bar 16. desember. Det er også mulig å bidra med direkte gaver på konto: 2801.30.78124.
Julejam er et samarbeid mellom Kurt Inge Dale, Frelsesarmeen, iRisør.no, iGjerstad.no og Peterhead Bar.

En telefon fra Lars Tore Mesel og hans Takstingeniør Mesel AS, førte til at det kom et auksjonsobjekt på bordet som aldri har vært på Julejammen før. Han ville nemlig gi bort en tilstandsrapport av bolig/leilighet med energiattest til en verdi av 7000,-.

– Det er jo helt fantastisk, og jeg håper folk som skal selge boligen ser mulighet til å støtte en god sak. Dette er ikke objektet for å gi skambud. Du må heller tenke at om du får kjøpte dette for 4000 – 5000 kroner så har du støttet en god sak, og likevel spart et par-tre tusenlapper, sier julejamgeneral Kurt Inge Dale.

Her er en direktelink til auksjonen på Facebook

Fredag morgen var det totalt kommet inn bud i auksjonen på godt over 11 000 kroner til sammen. Og det på alt fra håndlagd kniv og DAB-radio til middager på restauranter og hårklipp.