I begynnelse av desember i 2017 begynte Lundens kamp for å beholde Helfo-arbeidsplassene i Risør.

Møte med ledelsen i kammermusikkfesten og deltakelse på reiselivsmessa er blant ordførerens gjøremål i perioden 8. – 14. januar.

Ny buss

Siden jeg ikke hadde noen ukeplan for årets første uke, er det viktig å nevne at jeg forrige uke hadde gleden av å være med å ta i mot og innvie den helt nye bussen ved Linken arbeidssenter. Bussen brukes til å få alle som arbeider ved Linken trygt til og fra hjemstedet, uansett hvor i kommunen det er. Den gamle bussen var veldig nedslitt med store vedlikeholdsutgifter. Den nye bussen ble feiret med Mozell i stettglass, stjernespurt, norske flagg og stor jubel.

Felles formannskap

Mandag ettermiddag blir det felles formannskapsmøte for alle de åtte formannskapene i Østre Agder. Møtet er i Arendal og vil legge spesiell vekt på felles nærings- og samfunnsutvikling. Det er også viktig at Østre Agder, som består av kommunene Risør, Gjerstad, Tvedestrand, Vegårshei, Åmli, Arendal, Grimstad og Froland, finner sin rolle i det nye Agder. Årlige felles formannskapsmøter er et resultat av den omfattende evalueringen av Østre Agder der by- og kommunestyrene etterlyste større involvering og mer informasjon.

Juletrefest

Tirsdag kveld er det tid for den tradisjonsrike juletrefesten på Sandnes bedehus der alle som arbeider i eller får hjelp av habiliterings-tjenester i Risør kommune. Beboere på Sandnes, Orreveien og flere andre deltar og det er normalt stor stemning og mange ringer i gang rundt juletreet. Varaordfører Elen Lauvhjell deltar på dette arrangementet.

Kammermusikkfest

Fredag er det møte med styre og ledelse i Risør kammermusikkfest på Sentralen i Oslo. Målet er å se framover i 2018 og også påfølgende festivalår. Ett mål er en sterkere markering på Sørlandet for å trekker mer publikum fra egen landsdel. Festivalens program for 2018 er så og si ferdig, og deler av det ble lansert på den godt besøkte romjulskonserten i Risør kirke.

Reiselivsmesse

I helgen er det reiselivsmesse på Fornebu Arena i Oslo. Jeg deltar, både for å tilbringe noe tid på Risørs stand, men også for å orientere meg om reiselivstrender nasjonalt og internasjonalt. Risør har en egen stand på messen og dette er et supplement til digital markedsføring av Risør som reisemål.

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
spnh-profilann
atletixny
elektro