I år blir det ekstra spennende med bare lokal musikk under Brune Dager. Dette er niende gang gjengen bak skal lage fest og underholdning i byen.

Tekst og foto: Arvid Lunden

I år er det lokale musikere som skal stå for musikken under det populære arrangementet 9. og 10. februar. Fredag braker det løs med «Loose Change» og «The Gomez Experiment», og lørdagen entrer Andreas Eriksen og «Popalozza» scenen på Cocktailfabrikken.

– Hvorfor ikke prøve med lokale «prøv Risør først». De som spiller i år har aldri spilt på Brune Dager før. Andreas har vi prøvd å få med flere ganger, men det har ikke passet helt for ham. Kjempemoro at han hadde mulighet i år, sier Trond Hagane.

Mat og drikke hører med

Brune Dager er ikke bare underholdning. Med så bra serveringssteder kommer også maten naturlig med.

– Ja dere må huske at brune dager ikke er bare musikk og quiz, det er også masse god mat og drikke, sier Terje Henriksen.

Brun musikkbingo og quiz har vært et vanlig innslag på Brune Dager.

– Det blir det også i år, brun musikkbingo og quiz på Peterhead, sier Hans Roar Waaler,

– «Fiiiine piker og vin» på Promenaden blir det også, fortsetter Sven Even Hansen.

Restauranter og sener

Terje Henriksen driver alle stedene som Brune Dager er på i år, så han er en enda større del av årets arrangement enn tidligere.

– Vi hadde aldri greid dette uten Terje Henriksen. Han sier ja på sekundet når det er snakk om en konsert eller noe annet, sier Hagane.

Den senere tid har vi fått vite at Cocktailfabrikken skal legges ned. Det skjer imidlertid først etter andre helgen i februar.

– Brune dager er det siste for Cocktailfabrikken. Framover har vi andre planer for stedet. Det blir en type sportsbar med biljard og shuffleboard, mer et «hangout»-sted, sier Henriksen.

 

Se plakaten på brune dager sin facebook side ved å klikke her

 

 

 

 

161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
elektro
spnh-profilann
atletixny