Elen Lauvhjell er kinosjef i Risør.

Den ene krigsfilmen avløser den andre for tiden, og for øyeblikket er det et par du burde få med deg på Risør kino.

Det er nytt filmår, og det starter like sterkt som det forrige sluttet. “Den 12. mann” går fortsatt bra og føyer seg inn i rekken av store, norske krigsfilmer som “alle” burde se. Vi fortsetter med et annet viktig krigsdrama, om Churchill denne gangen, mesterlig tolket av Gary Oldman.

Her er helgas kinopremierer på Risør kino:

Darkest Hour – norgespremiere

Gary Oldman som Winston Churchill i kritikerrost drama. En spennende og interessant kvalitetsfilm.

Da det virket som om den mørkeste timen var kommet, tok én mann alt ansvaret på sine skuldre. Under Andre Verdenskrig sto Winston Churchill steilt imot den tyske invasjonen, til tross for stor motstand fra sine egne rekker. Se Gary Oldman i en av sine største rolleprestasjoner noensinne i denne kritikerroste filmen fra regissøren av «Om forlatelse» og «Stolhet og fordom».

Am. Drama/ Krigsfilm med Gary Oldman, Lily James, Ben Mendelsohn og Kristin Scott Thomas. 9 år

Jumanji: Welcome to the jungle – norgespremiere

Velkommen til jungelen. Jumanji er tilbake! Dette blir nostalgisk for mange av oss.

Fire ungdommer finner et gammelt videospill kalt Jumanji i en kjeller, og bestemmer seg for å teste det. Men det de ikke vet er at Jumanji transporterer alle spillere rett inn i handlingen – et eksotisk, men høyst farlig jungeleventyr. Der inne tar de formen til avatarene de har valgt. Kappløpet med tiden har begynt, for når de slipper opp for liv er det ingen vei ut igjen. En av tidenes største familiefilmer er nå tilbake i ny drakt, med blant andre Dwayne Johnson, Jack Black og Kevin Hart på rollelista.

Am. Familiefilm/Fantasy/Eventyr, med Jack Black, Kevin Hart, Dwayne Johnson, Karen Gillan, og Bobby Cannavale. 9 år. Vises i 2D.

The Greatest Showman – norgespremiere.

Hugh Jackman spiller hovedrollen i denne nye, spektakulære filmen som er spekket med musikk, drama, farger og show!

Vi får følge den amerikanske visjonæren P.T Barnum, som fra ingenting lykkes i å skape et spektakulært show som fascinerte mennesker rundt om i hele verden.

I rollene ser vi også Oscarnominerte Michelle Williams, Rebecca Ferguson og Zac Efron. The Great Showman» er regissert av filmskaperen Michael Gracey, med sanger av Oscar-vinnerene Benj Pasek og Justin Paul («La La Land»).

Am. Biografi/Musikal/Drama med Hugh Jackman. 6 år.

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
spnh-profilann
elektro
atletixny