Ring 02800

Politiet håper de kan få kontakt med en mann med et barn, som var ute og gikk ved Sørlandet Helsepark søndag ettermiddag. Vedkommende skal ha passert mannen som ble slått ned både før og etter hendelsen.

Tekst: Tore Myrberg

Politiet har foreløpig ingen sikre spor etter at en mann ble slått ned og frastjålet en gjenstand langs veien i Trondalen rundt klokken 17.30 sist søndag.

– Så langt sitter vi ikke med noen forklaring på hva som har skjedd. Men, fornærmede i saken sier han møtte en mann med et barn da han passerte ved det gamle EB-bygget, og at han møtte de igjen etter episoden. Vi er derfor veldig interessert i å komme med kontakt med denne mannen, for å sjekke om han kan ha sett noe, sier Vegard Pedersen ved Risør politistasjon til iRisør.no.

Det har dukket opp flere rykter på byen etter hendelsen, men Pedersen sier de ikke har noen de mistenker i saken.

– Vi har sjekket ut alibi på folk som er sett i området, sier han.

I tillegg til mannen som gikk tur med et barn, vet også politiet at en buss har passert området på vei ut av Risør. Også her ber Pedersen folk ta kontakt om de har vært med bussen og har sett personer i Trondalen.

Fornærmede i saken har nå kommet hjem fra sykehuset.

Les også:

Mann slått ned og ranet i Risør søndag

161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
elektro
spnh-profilann
atletixny