Risør Ungdomsteater. Foto: Privat

40 skuespillere står på scenen, og 12 ungdommer er i orkesteret når Risør Ungdomsteater setter opp musikalen «Hair Spray» i midten av mars. Nå har folk mulighet til å sikre seg de beste plassene på en av de fem forestillingene, forteller Ola Sigmundstad.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Det betyr at man har i overkant av 1500 billetter tilgjengelig, og regissør Ola Sigmundstad håper på godt salg.

– Om det er som foregående år, kommer vi til å selge et sted mellom 1000 og 1200 billetter. Vi håper jo på best mulig salg, og vi har også i år en ordning hvor billettene er rimeligere om man bestiller tidlig. Det gir de som synes teaterbilletter er litt dyre en mulighet til rabatt, men da må man bestille før 1. mars, sier Sigmundstad til iRisør.no.

Spiller en langhelg

Han legger ikke skjul på at billettinntektene er viktige for ungdomsteateret.

– Det er klart vår største inntektskilde, så vi er avhengig av at det kommer godt med folk.

I motsetning til i fjor, vil man denne gangen spiller fem forestillinger konsentrert på fire spilledager. Premieren er torsdag 15. mars, og så går det slag i slag.

– Det handler jo litt om at man må tilpasse seg andre ting som skjer på Risørhuset. Samtidig er det nok også helt greit både for ungdommene som går på skole og for oss voksne at vi får det hele konsentrert.

Passer hele familien

Dersom man tar for seg dialogen i stykket, vil Sigmundstad si stykket er beregnet på ungdom og voksne. Likevel mener han dette er en familieforestilling man også bør ta med barna på.

– Det er så mange gode sanger og store dansenummer, at vi kaller det familieforestilling. Også barna vil ha glede av dette.

Og kanskje litt overraskende våger regissøren seg til å si at ungdomsteateret er godt i rute med drøye to måneder igjen til premieren.

– Flere av sangene og dansenummerne er innøvd, og nå terper vi på scener. Men, det er mye som skal på plass, så jeg sier til ungdommene at vi har ikke flere øvelser enn det vi trenger, sier Ola Sigmundstad.

Her er linken til salg av billetter til «Hair Spray» med Risør Ungdomsteater.

risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
spnh-profilann
atletixny
elektro