Foto: Niclas Halvorsen

Lørdag er det prøvespilling på Risør Musikkteaters oppsetning av «Oliver», og de trenger barn i alderen 10 – 16 år.

Tekst: Arvid Lunden  Arkivfoto: Niclas Halvorsen

Fristen for påmelding er ute, men finnes det noen etternølere så løp ned til Lindstøl og meld dere på.

– Lindstøl tar seg av påmeldingen, og der får de utdelt et par sanger som skal synges og en replikk tekst som må øves på. Men, siden fristen er ute og tidene for prøvespilling er satt opp, må etternølerne ta en telefon til meg på 41644860 for å avtale når de kan komme, sier Sverre Aukland.

Kan du spille tøff?

«Oliver» er lagt til tidsrommet rundt 1850 tallet, og handler mye om gatebarn. Det å være gatebarn på den tiden var et utfordrende liv.

– Vi trenger barn i alderen 10-16 årsalderen som kan spille litt tøffe og rufsete. Og kan du gjøre noe spesielt, for eksempel gå på hendene, trylle eller veldig god til å synge, eller bare har veldig lyst til å spille teater og få vist fram ditt talent, så er Risør Musikkteater og «Oliver» noe for deg, sier Aukland.

Premiere i november

For de som kommer med er det ikke all verdens med tid før det hele er i gang.

– Premieren er ikke før ut i november, men vi begynner med øvinger allerede i mars. For med et ensemble på nesten 80 personer, er det mye som må øves på. Så den tiden må vi ha, avslutter Sverre Aukland.