Elen Lauvhjell er kinosjef i Risør.

En het helg som følges opp av action til uken. Det er hva kinosjefen har på plakaten for de som vil inn i varmen på kino.

Filmer som kommer på Risør kino

Det gode kinoværet ser ut til å fortsette, og vi kan lokke publikum inn i kinomørket og varmen med et variert repertoar. Og det kan fort bli ganske så hett i kinosalen denne helga, med Christian Grey som fra fredag kveld fortsetter sine romantiske eskapader, i alle fall på lerretet.

Onsdag blir det verdenspremiere når Marvel Studios leverer sin Black Panther med massevis av action.

Ellers fortsetter en del av det som har gått en stund, blant annet den populære Pixar-filmen Coco for de minste, og den fabelaktige Per Fugelli – siste resept går også litt litt. Har du ikke fått sett den, så er det virkelig en varm anbefaling. Det blir med andre ord noe for en hver smak, så velkommen skal dere være, kjære publikum!

FIFTY SHADES FREED
Norgespremiere fredag 9. februar

Tredje og avsluttende kapittel om Anastasia og Christian.

Etter et storslagent bryllup, lever Anastasia og Christian en drømmetilværelse som ektefolk full av erotikk og luksus. Men mørke krefter truer. Noen er ute etter å hevne seg på Christian, og Anastasia må forsøke å finne ut av sannheten før de drives fra hverandre. Den tredje filmen i Fifty Shades-serien, basert på E. L. James’ bestselgende bøker.

Am. Drama/Romantikk med Dakota Johnson, Jamie Dornan, Rita Ora og Luke Grimes. 15 år.

BLACK PANTHER
Verdenspremiere onsdag 14. februar

I Marvel Studios Black Panther møter vi T’Challa, som etter sin far, Kongen av Wakandas død, returnerer hjem til en isolert, teknologisk avansert, afrikansk nasjon for å overta tronen og ta sin rettmessige plass som konge.

Når en mektig, gammel fiende vender tilbake blir T’Challas evner som konge – og Black Panther – satt på prøve. Han blir dratt inn i en formidabel konflikt som setter Wakanda og hele verdens skjebne i fare. Stilt overfor forræderi og fare, må den unge kongen samle sine allierte og slippe Black Panthers fulle kraft fri for å beseire sine fiender og besørge sitt folks sikkerhet og livsstil. Sensur kommer.

Am. Action/Drama/SciFi med Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya,  Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitakerog Andy Serkis. 12 år.

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
spnh-profilann
elektro
atletixny