Når «Prommen» åpner dørene etter en kort vinterpause, er det med brask og bram. To Brune Dager står på programmet, og samtidig utvides tilbudet når det gjelder mat.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Tanken med Promenaden Brasseri og bar har vært at man skal ha matservering et stykke ut over kvelden, for så gå over til mer å bli en bar. Det har ikke fungert helt etter hensikten.

– Derfor begynner vi nå med å servere burgere helt klokken tre på natten på fredager og lørdager. Dette er ment som en test nå fram mot sommeren, sier Terje Henriksen til iRisør.no.

Forventer fullt hus

Fram mot påske skal «Prommen» holde åpent torsdager, fredager og lørdager. Tidspunktet for å gjenåpne dørene passet veldig godt.

– Alle bordene er allerede reservert til «Rorbua» i kveld, men det er plass i baren og litt rundt om. Og vi regner med at det blir fullt hus, for det er jo gratis å komme inn.

Fullt hus regner han også med på lørdag, når «Fiiine Piker & Vin» inntar lokalet, også den seansen er gratis.

– Det gjør vi også når vi holder Brun Musikk-bingo på Peterhead lørdag. Det har vi aldri gjort under Brune Dager tidligere.

Travel helg

For de som ikke har fått med seg hele programmet, kan vi røpe at det er Brun Musikk-quiz på Peterhead fredag. I tillegg er det konserter på Coctailfabrikken begge dagene.

– Fredag kommer «Loose Change» og «The Gomez Expermiment», mens vi lørdag får besøk av Andreas Eriksen og «Popalozza.

I det hele vil det nok være godt med folk i lokalene til Henriksen denne helgen.

– Folk våkner til liv når det er Brune Dager. Og da er det egentlig uavhengig av hvem som spiller.

Ny meny

Vi begynte saken med at «Prommen» åpner opp igjen med muligheten for en sen natteburger i helgen. Det er ikke eneste endringen i matveien.

– Det blir litt mer småretter og flere burgere enn tidligere, og vi har skiftet ut rettene på menyen.

Det som ikke er skiftet ut, er muligheten til å smake på noen av skinkene. For det er tross alt de som er husets signatur.

– Vi kjører på med skinger som før. Der skal vi være gode. For det er skinkene vi vil bli kjent for, avslutter Terje Henriksen.

risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
elektro
spnh-profilann
atletixny