Trond Hagane og Sven Even Hansen fortjener skryt for den innsatsen de legger ned for å få noe til å skje i februar i Risør.

Trond Hagane legger ingen ting i mellom når han skal beskrive den første av to Brune Dager i Risør denne helgen. For fredagskvelden var så stor at han nesten ikke fatter det selv.

Tekst: Tore Myrberg

Folk var godt forberedt, og møtte opp i god tid for å sikre seg plass da Brune Dager startet opp fredag kveld.

– Dette var helt sinnsykt, nok en gang. Stemningen var helt utrolig, og det kommer ikke til å være like mange folk ute på byen i Risør før under trebåtfestivalen igjen. Denne fredagen står til OL-medalje for Brune Dager, sier en lett sliten Trond Hagane.

Alle leverte

Han måtte rett ut for å måke snø etter arrangementene, og det var kanskje like greit. Det kunne blitt vanskelig å få sove etter fredagens «kick» uansett.

– Det var fullt på «Prommen» klokken 16, to timer før det skulle begynne. De som stilte på «Rorbua» for første gang fikk kjempegode tilbakemeldinger, og Torbjørn Alfsen toppet det hele da han stilte i sivilt og lagde lurveleven.

Quizen på Peterhead trakk flere lag enn noen gang, og på Coctailfabrikken var stemningen høy med «Loose Change» og «The Gomez Experiment».

– Alle som en leverte, og det er tydelig at de som er med kommer godt forberedt, sier Hagane.

Gleder seg til kvelden

Nå håper han på noen få timers søvn før det braker løs på nytt i kveld.

– Jeg er utrolig spent på Andreas Eriksen. Endelig klaffet det å få ham med på arrangementet.

Samtidig innrømmer Hagane at det skal mye til for å toppe fredagskvelden.

– Om det blir like bra i dag så blir vi sjokkerte. Vi må bare ta ting som det kommer. Samtidig ligger jo alt til rette for en topp kveld, slår han fast.

Her er dagens program:

14.00: Fiiine Piker & Vin på Prommenaden Bar & Brasserie
19.00: Brun Musikk-bingo på Peterhead Bar
21.00: Andreas Eriksen og Popalozza på Coctailfabrikken

risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
elektro
atletixny
spnh-profilann