Magnus Stø Kittelsen ble i dag gjenvalg som ett av styremedlemmene i Aust-Agder FrP. Det blir imidlertid et kortvarig verv, da fylkespartiene i Aust- og Vest-Agder slås sammen i juni.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Aust-Agder Frp

Stø Kittelsen har etter hvert fått god fartstid i styret. Fra 2015 har han vært fast medlem, og Magnus innrømmer at det skal bli rart å sitte i det som blir det siste styret i fylkespartiet i Aust-Agder.

– Det er selvfølgelig en stor dose vemod i nettopp det. Men, det er et ufravikelig faktum at slik blir det. Så det er med litt skrekkblandet fryd jeg går inn i innspurten av arbeidet denne våren med å finne frem til et nytt styre for Agder Frp. Dette skal bli valgt 2 juni i år, sier Stø Kittelsen til iRisør.no.

Vil snakke østregionens sak

Han tar gjerne muligheten til å bli med videre i det nye styret om den anledningen skulle by seg.

– Slik som situasjonen er nå, ville jeg satt stor pris på å bli med videre i det nye styret i Agder. Men, vi har utrolig mange dyktige politikere på begge sider, og det er også viktig å gi rom for de beste. Så det å sitte der er noe jeg ikke tar som en selvfølge.

Dersom han skulle komme med, har han helt klare tanker om hva som er viktig å få fram.

– Skulle jeg være så heldig å få et sete der, er mitt mål å tydeliggjøre våre behov her øst i Agder som den østligste utkanten i det nye fylket.

Roen har senket seg

Etter alt bråket i partiet gjennom en lang periode, skulle man kanskje tro at det fortsatt ligger mye og ulmer i Aust-Agder Frp. På et enkelt spørsmål om roen nå har senket seg etter alt bråket, er imidlertid risørrepresentanten uvanlig kort i svaret.

– Ja, avslutter Magnus Stø Kittelsen.

Stø Kittelsen er for øvrig nummer tre fra høyre på bildet.

risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
atletixny
spnh-profilann
elektro