Per Kristian Lunden

Det mangler ikke på bredde i hva ordføreren har planlagt for kommende uke. Se listas høydepunkter i denne saken:

Agder Energi

Samtalene mellom eierrepresentanter i Agder Energi og Skagerak Energi i Grenland fortsetter denne uka. Det blir et nytt møte på Det Lille Hotel i Risør tirsdag før Agder-eierne samles seinere i uka. Det en fortsatt uvisst hva samtalene om en mulig fusjon av de to selskapene vil føre til.

Formannskapet

Formannskapet møtes tirsdag med besøk på bokollektivet for mindreårige flyktninger på Vestlandsstykket. Det blir også befaringer og behandling av saker om kjøp av kommunalt tilleggsareal og innløsning av kommunal festetomt.

Sårbarhet

Kommuners sårbarhet i forhold til klimaendringer og andre uventede hendinger på Kommunalbankens årskonferanse i Oslo på onsdag. Blant foredragsholderne er Monica Mæland, Åsne Seierstad, Cecilie Daae og Espen Barth Eide som skal snakke om beredskap innen sikkerhetspolitikk, beredskap, digitalisering og radikalisering. Kommunene har et overordnet ansvar for befolkningens sikkerhet innenfor sine geografiske områder, og de utgjør det lokale fundamentet i den nasjonale og lokale beredskapen.

Lansering kammerfest

Risør Kammermusikkfest og Risør kommune inviterer til lansering av Risør Kammermusikkfest 2018 torsdag. Mens festivalen tidligere er lansert i Oslo, satser vi denne gang på Kilden teater og konserthus i Kristiansand i tillegg til Oslo seinere.  Lanseringen i Kristiansand er et tydelig tegn på at Risør Kammermusikkfest hører til på Sørlandet og gjerne vil hente et større publikum fra egen landsdel. Vi er ubeskjedne nok til å tro at Risør Kammermusikkfest er en festival hele landsdelen vil være stolt av. Risør Kammermusikkfest vil i 2018 ha et variert program av høyeste kvalitet der det meste allerede er lansert i romjula i Risør kirke, men som nå resten av landsdelen vil ta del i.

Sirkus på Søndeled

Sirkus Akadora på Søndeled skole inviterer til forestillinger på skolen torsdag, Dessverre får jeg ikke med meg forestillingen denne gangen, men varaordfører Elen Lauvhjell og flere andre fra Risør kommune kommer.

Lokalt politiråd

Fredag er det lokal politiråd, det vil si møte mellom politiet i Risør og Risør kommune. Vi tar opp flere aktuelle saker og rapporterer også fra det lokale kriminalitetsforebyggende arbeidet.

Kiwanis 50 år

Risør Kiwanis Club i Risør feirer sitt 50-årsjubileum på rådhuset lørdag. Da vil mange være med å hylle en humanitær forening som har betydd mye for mange i Risør. Foreningen er aktiv på mange områder enten det dreier seg om Kiwanis-modellen for inkludering i barne- og ungdomsaktiviteter, pynting av byen til jul eller internasjonalt hjelpearbeid. Det er all grunn til å gratulere.

risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
spnh-profilann
atletixny
elektro