Etter en travel helg kan arrangørene bak Brune Dager puste lettet ut. For i tillegg til at flere av arrangementene trakk fulle hus, går det hele også økonomisk i pluss.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Knut Arild Hansen

Det er en flere som er i sving for å få Brune Dager i havn. I år var det ekstra mange lokale, siden man satset på lokale krefter også på konsertene.

– Vi er veldig godt fornøyd med årets Brune Dager. Og spesielt med at vi har så mange flinke lokale krefter, sier Sven Even Hansen til iRisør.no.

Går med overskudd

Det å bruke flere lokale har vært med på å få ned utgiftene. Dermed slipper man røde tall i årets regnskap.

– Økonomisk har vi ikke fått på plass alle tall ennå. Men, vi havner på pluss siden og er godt fornøyde med det, sier Hansen.

Etter en rekordgod fredag, likte han godt at publikum strømmet til også på lørdagens arrangementer.

– Lørdagen var bedre enn fredagen i forhold til antall mennesker på konsert. Fiiine Piker å vin fylte Prommen til randen med feststemte piker i mange aldre. Og Musikkbingoen tangerte rekorden for antall solgte bonger.

Gøy å vise fram

I det hele vil Hansen framheve alle de gode kreftene som trekker i samme retning for å skape en hyggelig helg i februar.

– Det er så utrolig mange flinke folk i Risør og omegn, og det er ekstra gøy å vise de fram når det blir slik stemning som det var i helgen.

Om det blir noe mer fra de brune arrangørene i løpet av året, er det for tidlig å snakke om. De har jo til tider arrangert konsert også i sommerhalvåret.

– Vi har ikke noen planer om andre arrangement i år, men ser heller ikke bort fra det, avslutter Sven Even Hansen.

risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
spnh-profilann
elektro
atletixny