Politiet måtte natt til søndag rykke ut til Europris på Østebømyr hvor en mann slo etter personer og gikk løs på biler som sto på stedet.

Tekst: Tore Myrberg

Ingen personer kom til skade, men mannen skal å sparket i en bil og påført denne noe lakkskader. Politiet fikk raskt kontroll på mannen. Forholdet vil nå bli anmeldt.

Dette var ikke det eneste som skjedde i Risør natt til i dag. For ved stengetid for serveringsstedene opplevde en av byens drosjer at han ikke klarer å få en beruset kvinne ut av av bilen. Også her måtte politiet trå hjelpende til, og enden på det hele er at kvinnen blir kjørt hjem til en venninne hvor hun blir ivaretatt for resten av natten.

Utenfor Risørs grenser så har det vært en boligbrann på Sundebru i Gjerstad. Melding om brannen kom inn rett før klokken 21 lørdag kveld, og boligen var overtent da brannmannskapene kom til stedet. Det var aldri noen fare for at brannen skulle spre seg, og boligen var så godt som nedbrent i løpet av en time.

Ut over dette er det ikke meldt om alvorlige hendelser i Agder politidistrikt, men det er som vanlig meldt inn en del tilfeller av bråk og fyll som har medført bortvisninger og enkelte innbringelser til arrest for natten.

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
spnh-profilann
elektro
atletixny