Laget egen dokumentar på terrengparkbygging

I november skrev vi om Kim Daniel Jonassen, som skulle i gang med å bygge terrengpark for Gaustatoppen skisenter. Det ble et vellykket prosjekt, og resulterte i tillegg med en egenprodusert dokumentar.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Privat

Terrengparken har blitt et området hvor de besøkende i skisenteret kan finne både mestring og idrettsglede. I tillegg håper Jonassen at tilbudet skal gi flere park-kjørere, og komme godt med for Gaustatoppen skisenter.

– Terrengparken er på plass, så prosjektet med å få på plass et slikt tilbud har vært vellykket. Oppdragsgiveren er fornøyd, og da er jeg også fornøyd, sier Kim Daniel Jonassen til iRisør.no.

Dokumenterte byggingen på video

Som en del av det hele hadde Jonassen tenkt å lage en to minutters film om byggingen og om snowboardkjøring i terrengparken.

– Men, så endte jeg opp med så mange gode klipp under oppholdet at jeg bestemte meg for å lage en liten dokumentarfilm. Gjennom filmen ønsker jeg å få frem hva som faktisk ligger bak et godt terrengparktilbud. Det er mye planlegging og jobb. Jeg tenkte aldri over det selv når jeg kjørte i parkene tidligere, sier Jonassen.

Det å lage en dokumentar var en god idé. Allerede første uka fikk den over 6500 visninger.

– Den har også blitt mye delt, så det er veldig gøy at den har vist så god interesse blant folk.

Her kan du se dokumentaren:

Lokalt samarbeid

Et morsomt poeng med dokumentaren, er at Jonassen har fått til et samarbeid med Vetle Sigmundstad. For en hver god dokumenter trenger god musikk.

– Det startet med et innlegg jeg så i iRisør om en lokal musikkprodusent som heter Vetle Sigmundstad (Goneo). Jeg sjekket ut musikken hans og fikk skikkelig gode vibber.

Det førte til en rask telefon for å forklare prosjektet, og Sigmundstad ga den responsen Kim Daniel hadde håpet på.

– Det er jo spesielt bra at han er lokal, så det var morsomt at vi kunne samarbeide slik at jeg kunne bruke hans musikk på dokumentaren.

Lager påskejam

Selv om skisesongen går mot slutten, er den ikke helt over riktig ennå. Som en siste del av prosjektet holder Kim Daniel Jonassen og Gaustatoppen skisenter på påskaften et nytt event med navnet PåskeJam.

– Det går rett og slett ut på å ha det gøy i det nye terrengpark-anlegget hvor det blir litt konkurranser og premieutdeling. Vi deler også ut hele 200 påskeegg. Jeg skal være speaker og sørge for god glød gjennom dagen, så dette ser jeg frem til, avslutter Kim Daniel Jonassen.

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
elektro
atletixny