Elen Lauvhjell er kinosjef i Risør.

Det er straks helg igjen, og nye premierer. Her forteller Elen Lauvhjell litt om premierefilmene.

Fredag den 13. blir ingen ulykkesdag på Risør kino, for da er det klart for to norgespremierer. En om pønskende hagenisser for de minste, og en gigantisk og kanskje farlig gorilla for de litt eldre. Det blir også litt kvalitets-skrekk, for de som liker dét. Altså noe for en hver smak. God kinouke, kjære kinopublikum!

Sherlock Gnomes

Norgespremiere 13. april

Bilderesultat for sherlock gnomes

Hagenissene, Gnomeo og Julie, rekrutterer den kjente detektiven, Sherlock Gnomes, for å etterforske de mystiske forsvinningene av andre hagefigurer.

Am. Animasjon/Familiefilm/Komedie. Norske stemmer. 6 år. Varer 1t26min.

  

Rampage
Norgespremiere 13. april

Bilderesultat for rampage

Primatologen Davis Okoye (Johnson), holder seg normalt unna andre mennesker, men til gjengjeld deler han et ubrytelig bånd med George, en ekstraordinært intelligent, sølvrygget gorilla, som han har passet siden den ble født. Men da et uautorisert, genetisk eksperiment går veldig, veldig galt, omgjøres den ellers så følsomme apen til et rasende monster av gigantiske proposjoner. Det ender i et desperat kappløp for ikke bare å forhindre en global katastrofe, men også redde den opprinnelige forskremte gorillaen, som engang var Okoyes beste – og eneste – venn?

Am. Action/Eventyr med Dwayne Johnson og Naomie Harris. 12 år. Varer 1t47min.

 

A quiet place
Norgespremiere 6. april

Bilderesultat for A quiet place

En kritikerrost grøsser med Emily Blunt og John Krasinski. Vesener som tiltrekkes av lyd har utryddet en stor del av menneskeheten. En familie på fire gjemmer seg på en gård, hvor de kun kommuniserer med hverandre via tegnspråk. Men moren er gravid med et nytt barn, og hver minste lyd vil bety slutten for dem alle.

Am. Drama/Skrekkfilm/Thriller med John Krasinski og Emily Blunt.

15 år. Varer 1t30min.

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
spnh-profilann
atletixny
elektro