Fredag kommer Oddvar Hummelvoll og en rekke andre sangere til Frydendal menighetshus for å synge våren inn. En tradisjon mange setter pris på.

Tekst og foto: Arvid Lunden

Fredagskvelden skal brukes til å dra frem de lystige vårsangene. I tillegg frister arrangøren med pizza, kaffe og is.

– Det er Bernt Tylden som står bak prosjektet. Han er formann i det vi kaller «kulturdepartementet». Vi har arrangert dette helt tilbake til 2000 altså 18 år, og det har stort sett vært vellykket og kommet godt med folk, sier Oddvar Hummelvoll.

Flere vokalister

Det er ikke bare Hummelvoll som skal synge våren inn. Det kommer flere gode vokalister for å synge i menighetshuset.

– Vi har jo med oss Svenn Skalvik som forøvrig er tidligere prest, også kommer Judith Moen fra Songe, Per Arne Sjåvåg fra Søndeled, Iselin Kongshavn fra Hope, Marita Herigstad Halvorsen fra Risør og selvfølgelig Bernt Tylden på piano, sier Oddvar.

18 år med vårsang

Hummelvoll har troen på godt besøk, så det kan være lurt å komme litt før det hele starter opp klokken 19.

– Jeg synes det er så gøy at vi har fått til dette i så mange år. Men, noen år har det kollidert med andre ting som skjer i byen da har det blitt litt lite tilskuere. I år tro jeg imidlertid vi går klar, avslutter Hummelvoll.

risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
atletixny
elektro
spnh-profilann