Helga Arntzen fra Risør ble under Setesdalskonferanen i går kveld tildelt Setesdalsprisen for sitt arbeid med å bygge et eget Fredssenter på Bygland.

Tekst og foto: Tore Myrberg

En strålende fornøyd prismottaker kunne fortelle at hun ikke hadde noen anelse om at hun skulle bli tildelt en pris under arrangementet.

– Det var en kjempestor overraskelse. Jeg har tenkt at det har vært vanskelig å få til målene mine her i Setesdalen, og at jeg med sykdom og slikt kanskje burde avslutte. Men, i dag fikk vi en million kroner i støtte fra Innovasjon Norge til å lage signalbygg med spa-avdeling til Revsnes hotell. Også kommer denne prisen i tillegg. Så nå må jeg bruke masse energi på å få det til, sa Artnzen til NRK Sørlandet under utdelingen av Setesdalsprisen.

Det er bare noen få dager siden man tok en avgjørelse om at det kunne gå mot nedleggelse dersom søknaden hos Innovasjon Norge ikke skulle gå igjennom. Med de pengene på plass er det hele snudd til optimisme.

– Denne typen energi kan man ikke kjøpe, så nå skal vi få det til.

Setesdalsprisen ble første gang delt ut i 2010, og kan gis til virksomheter som representerer positiv effekt og verdiskapning i egen virksomhet og nærområdet. Prisen deles ut en gang i året dersom juryen finner gode kandidater.

 

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
spnh-profilann
elektro
atletixny