Ordføreren i Risør sikret seg dobbelt pott med billetter da Operaen i Oslo inviterte til «Opera for ferskinger». I går gikk det hele av stabelen, og vi har mottatt denne rapporten fra ordføreren:

Fra Risør til operaen i Oslo for første gang

Paret Kari Anne Kristensen og Svein Tore Normann fra Urbakken i Risør og vennene Agyad Alhamwi og Imad Alwahibi fra Risør ble trukket ut som vinnere av gratisbilletter til operaforestillingen ”La traviata” 14. april. Forutsetningen for å være med i trekningen var at man aldri før hadde vært i operaen i Oslo.

Imad Alwahibi og Anne Aanerud under besøket i Operaen.

Agyad måtte prioritere en jobbreise til Polen, men styreleder i Risør Kunstpark Anne Aanerud fikk overta hans billett. Hun bor i Gjerstad.

Det var ordførerne i hele landet som fikk invitasjoner til ”Opera for ferskinger” i forbindelse med Operaen i Bjørvikas 10-årsjubileum. Ordførerne ble selv invitert med følge, men kunne også ta med seg noen som aldri før hadde vært i operaen. Ordfører Per Kristian Lunden hadde med seg kona Inger Homme på jubileumsforestillingen, som ble stor opplevelse for alle. NRK sendte også ”minutt-for-minutt” hele dagen både i radio og fjernsyn. Frode Larsen fra Risør, som hadde hentet prestemundur på operaens kostymelager, var en av programlederne.

Paret Kari Anne Kristensen og Svein Tore Normann fra Urbakken i Risør var heldige og vant billetter til å besøke Operaen lørdag.

Til brevet som ble sendt fra Den Norske Opera & Ballett til norske ordførere heter det:

I år feirer Operaen i Oslo 10 år, og den 14. april inviterer Den Norske Opera & Ballett inn publikum som ennå ikke har opplevd en forestilling i vårt alles operahus. På programmet står La traviata, verdens mest spilte opera. Operaen ønsker å gi hele Norge muligheten til å delta på feiringen. Derfor tilbys alle kommuner to gratisbilletter til forestillingen, og gir dere anledning til å gi disse til to fra deres kommune som ennå ikke har opplevd opera eller ballett hos oss. Ordfører er også hjertelig velkommen til å bli med og ledsage de utvalgte.

Vi kan love en unik opplevelse for representantene fra deres kommune. Arrangementet inngår i en storsatsning med NRK, med storstilt studiosending fra foajeen og overføring av forestillingen direkte på NRK TV. I tillegg vil NRK vise livet i Operaen «minutt for minutt» hele denne dagen, heter det i brevet fra Operaen i Oslo.

Det er alltid kjentfolk å møte når man drar på Oslo-tur.
risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
elektro
atletixny
spnh-profilann