Med mange på langhelg i Risør passer det godt å feire det hele med et skikkelig vårmarked. Unni Olimb Norman håper folk kommer for å selge nytt og gammelt, og ikke minst for å kose seg i Den hvite by.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Denne gangen er det fritt fram for alle å bidra med egen salgsbod, en mulighet den daglige lederen i Risør By AS håper mange griper begjærlig.

– Alle kan komme for å selge ting, både nytt og gammelt. Og her er det også barna velkommen. De som ikke har meldt seg på tidligere kan møte opp klokken 10 denne lørdagen for å få anvist plass, sier Olimb Norman.

Ønsker liv

Med brukbare værmeldinger og mange folk på hyttene i forbindelse med Kristi Himmelfartsdag i går, kan det bli et yrende liv på torvet.

– Vi håper på masse folk som gleder seg over våren og som har lyst til å handle og kose seg. På markedet kan du sikkert finne et knallgodt kjøp. Også blir det mannequengoppvisning med en rekke av byens butikker.

Før det har det vært danseoppvisning, og det er også spesielle aktiviteter for barna. Olimb Norman satser på at man med dette kan si at sesongen er i gang, og at det blir godt med folk på besøk også før sommerferien starter.

– Vi ønsker alle velkommen til å tilbringe våren og sommeren her i vakre Risør.

161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
elektro
spnh-profilann
atletixny