I fjor åpnet Katrine Pedersen sin gårdsbutikk LandligLykke. Hun fikk mye positive tilbakemeldinger, og er nå klar for ny sesong.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

På lørdag var det sesongåpning for LandligLykke ute på Hope. Det var mye folk og koselig stemning.

– Det var en jevn flyt hele tiden med ca. 10 personer. Folk satt ute og drakk kaffe og spiste boller, i mens barna lekte med hønene og kaninene, sier Katrine Pedersen som styrer gårdsbutikken.

Ideen om gårdsbutikk

I fjor var første året til LandligLykke. Da ble butikken tatt godt i mot så i år har den blitt oppgradert med utvidelse av nytt rom.

– Jeg prøvde meg i fjor. Da åpnet jeg for første gang. Det var egentlig bare en ide jeg hadde, sier Pedersen.

Målet til Katrine er å ha en koselig plass for hun selv og kundene.

– Det er bare en hobby. Jeg er ikke avhengig av å ha åpent eller selge noe. Det er bare for gøy, sier Pedersen.

LandligLykke

Hos Katrine vil du finne egg, lopper og antikk. I tillegg til alt det fine du kan finne i hyllene vil du garantert ha en koselig opplevelse.

– Jeg prøver å legge meg litt under på pris sånn at ikke folk får inntrykket av at det er dyrt, men at de kan gjøre et lite kupp.

Etter sesongåpningen på lørdag har Katrine fått mange fine tilbakemeldinger. Det er det som gjør at hun vil fortsette med butikken.

– Jeg fikk mange hyggelige kommentarer på facebooksiden om at folk koste seg og anbefalte butikken til andre, sier Pedersen.

Om du har lyst på en fin opplevelse og kanskje en liten handel så er Katrines gårdsbutikk perfekt for deg. Du kan følge ho for å se åpningsider og annen info på hennes facebookside «LandligLykke» og på instagram under samme navn.

 

 

 

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
atletixny
elektro