Politibil på vei ut fra politistasjonen.

To personer er anmeldt for ordensforstyrrelser etter blant annet å ha klatret på bil i sentrumsområdet av Risør i ettermiddag.

Tekst: Tore Myrberg

Politiet la ut twittermelding om hendelsen klokken 14 i ettermiddag. I den står det samtidig at det ikke er avdekket skade på noen av bilene.

Ut over dette er alle hendelser fra politiet fra andre steder i politidistriktet. Det er blant annet meldt om flere trafikkulykker.

Første melding etter at natten var over, kom allerede 07.49 Da hadde en bil kjørt i autovernet på E18 ved avkjørelsen ved Grimstadporten. En person ble sendt til legevakt for sjekk, og politiet skal etterforske saken videre.

Klokken 11.35 ble det meldt inn en kjedekollisjon på Kystveien ved Havstadodden i Arendal. Fire biler var involvert, og også her ble en sendt til legevakt etter å ha klagd på nakkesmerter.

Siste melding så langt kom 17.07 fra Birkenes, hvor en bil skal ha veltet ved Have.

Av andre ting tar vi med denne:

Kl 1300. I Valle sentrum har politiet stanset en uregistrert cross – fører av denne viste seg også å være for ung til å ha førerkort for den. Sak opprettes og fører kjøres hjem til foreldre.

risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
atletixny
elektro
spnh-profilann