Elen Lauvhjell er kinosjef i Risør.

Kinosjef Elen Lauvhjell gir som vanlig våre lesere et lite innblikk i filmer som kommer, og allerede i dag er det en førpremiere.

Filmer som kommer på Risør kino ut mai

Nå er det mye å glede seg til, og jeg snakker ikke om 17. mai, men to storfilmer som slippes omtrent samtidig. Dette har medført at den ene får en hyggelig førpremiere, nemlig Deadpool 2, som kommer allerede 15. mai. Eneren var overraskende populær, og det er ingen grunn til å tro at denne blir noe mindre hot.

Onsdag 23. mai er for mange kinoårets høydepunkt, når vi får nok en Star Wars Story i gullrekka, med verdenspremieren på SOLO: A STAR WARS STORY.

Gled dere, folkens! Og jeg, for min del, gleder meg for øyeblikket aller mest til Kinoklubbens neste perle: Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai som kommer neste fredag. 

Bilderesultat for deadpool 2

DEADPOOL 2
Førpremiere fra 15. mai. Norgespremiere 18. mai.

“Smart ass is about to meet bad ass”

Marvels rappkjefta leiesoldat er tilbake! Større, bedre og til tider mer bukseløs enn noensinne. Når en supersoldat ankommer på et morderisk oppdrag, blir Deadpool nødt til å tenke på vennskap, familie og hva det egentlig betyr å være en helt – samtidig som han må sparke mange i ræva. Fordi, til tider må man slåss skittent for å bekjempe all dritten.

Am. Action/Eventyr/SciGi med Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Josh Brolin og Brianna. 15 år.

 Bilderesultat for solo a star wars story

SOLO: A STAR WARS STORY
Verdenspremiere 23. mai

I «Solo: A Star Wars Story» tar Millennium Falcon oss med på en reise til en galakse langt, langt vekk og ut på et helt nytt eventyr med de mest elskede kjeltringene i galaksen.

Gjennom en serie av dristige eskapader dypt inn i en mørk og farlig kriminell underverden, møter Han Solo sin mektige, framtidige co-pilot Chewbacca og støter på den notoriske gambleren Lando Calrissian. Dette blir en reise som vil stake ut kursen til en av Star Wars sagaens mest usannsynlige helt.

Am. Action/SciFi med Alden Ehrenreich, Donald Glover, Emilia Clarke og Woody Harrelson. Sensur kommer.

Bilderesultat for guernsey foreningen for litteratur

GUERNSEY FORENING FOR LITTERATUR OG POTETSKRELLPAI
Norgespremiere 25. mai

Et historisk drama basert på den populære boken med samme navn.

London, 1946. Den karismatiske forfatteren Juliet mottar et brev fra et medlem av en mystisk bokklubb som ble startet på den nazi-okkuperte øya Guernsey i den engelske kanal. Nysgjerrig på hvem som står bak brevet bestemmer hun seg for å besøke øya. Her møter hun de herlige eksentriske medlemmene av Guernseys forening for litteratur og potetskrellpai, inklusiv Dawsey, den litt mystiske men fasinerende mannen som skrev brevet. Ettersom hemmeligheter fra krigen avdekkes, knyttes Juliet enda mer til øya, bokklubben og Dawsey, noe som kommer til å forandre hennes liv for alltid.

Am/Eng. Drama med Lily James, Matthew Goode og Jessica Brown Findlay. 9 år. Dette er en Kinoklubb-film, og det betyr halv pris for medlemmer. Les mer og meld deg inn på: www.kinoklubb.no

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
atletixny
spnh-profilann
elektro