Det var ekstra mye liv på Sagjordet denne fredagen, hvor Lions Club Risør hadde invitert til årets sommerleker. Vi stilte med kamera.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Dette var 17. gangen at den lokale lionsklubben holdt sommerleker for funksjonshemmede på Sagjordet, og varmen gjorde nok sitt til at det var litt færre enn vanlig som deltok.

De som kom hadde imidlertid en fin ettermiddag med mange aktiviteter og servering av pølser og brus. Siden det er grillforbud ble det denne gangen tatt med pølsekoker, og pølsene så ut til å smake vel så godt som tidligere.

Selv sier Lions Club Risør at dette er et arrangement med dobbelt betydning. En av målsettingene er å skape en aktivitetsdag for funksjonshemmede, men det er vel så viktig å fokusere på at Sagjordet er et sted som kan brukes av alle.

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
atletixny
elektro
spnh-profilann