Fredag kveld var energinivået skyhøyt inne i Risørhallen da det var gradering hos Risør Kickboxingklubb.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

Kickboxere fra både barne- og voksenpartiet gjorde seg fortjente til nye belter på fredagens gradering.

Sander Lyberg og Marius Eikeland er 10 år, og var to av dem som gikk opp til nytt belte. Begge syntes graderinga både var gøy og veldig slitsom.

– Push-ups og å holde ut armene på slutten var det værste, sier Sander Lyberg med sitt nye, blå belte i hånda.

Guttene har vært en del av klubben i 3 år. De er begge enige i at kickboxinga er gøy og er en utrolig fin måte å trene og være sosial på.

Sander Lyberg og Marius Eikeland er fornøyde etter bestått gradering.

Åpent for alle

Fra høsten av vil det bli nytt barneparti fra 7 til 10 år, ungdomsparti fra 10 til 13 år og voksenparti fra 13 år og oppover.

– Kickboxing er bra for å bygge opp en selvtillit og respekt som kanskje ikke så mange andre idretter har på samme måte, sier Simen Storegjerde som er en av trenerne i Risør Kickboxingklubb.

Kickboxinga er for begge kjønn i alder 7 til 100 år. Simen ønsker at folk ikke skal være redde for å stille opp som ny på trening.

– Det er mange som tror det er skummelt og at de må være godt trent for å begynne, men det er bare tull. Uansett hvordan form du er i kan du komme og følge ditt eget tempo, sier Storegjerde.

Treningene for barnepartiet og ungdomspartiet er torsdager fra 17:00 – 18:00 og 18:00 – 19:00. Voksenpartiet er tirsdag og torsdag 19:00 – 21:00. Alt dette skjer i idrettsbygget på Kjempesteinmyra. Klubben ønsker nye i alle aldre.

– Du får trent hele kroppen på en måte som du ikke får med andre sporter, sier Storegjerde.

 

 

 

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
elektro