Politiet fikk ved 12.30-tiden i dag melding om en trafikkulykke på Risørveien ved Bossvika.

Tekst: Tore Myrberg

Det var to biler som var involvert i ulykken, og alle personene var ute av bilene da nødetatene ankom skadestedet. Det er foreløpig ukjent hva som var årsak til ulykken og om noen har kommet til skade.

Som følge av ulykken måtte veien stenges i begge retninger for en periode. Rett etter klokken 13 meldte politiet at bergingsbil var bestilt og underveis.

Ved politiets operasjonssentral i Kristiansand opplyser man klokken 13.20 at et felt er åpent for trafikk, og bilene nå dirigeres forbi stedet. De kan ikke bekrefte sikkert, men har en forståelse av at det skal ha vært en person i hver av bilene. Disse ble sendt med ambulanse til sykehus for kontroll. Begge fremstår som lettere skadd, opplyser politiet.

Det er kun åtte dager siden det sist smalt på samme sted. Les om den saken her:

Knakk strømstolpe i utforkjørsel

161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
atletixny
spnh-profilann
elektro